Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Floragatan 20
1 tr
Östermalm
3 rok
102 kvm
3.399 kr/mån
Såld

Smakfull elegans på Floragatan

På eftertraktade Floragatan i elegant fastighet från 1939 bjuds synnerligen ljus och smakfull våning med optimal disponering och två soliga balkonger. Möjlig 4:a med tre sovrum. Garage i huset. Belägen i Östermalms villastad med dess vackra huskroppar, breda gator och små trädgårdar mellan gata och husfasader. Lugna Floragatan är återvändsgata. Rymligt vardagsrum med fungerande öppen spis, stort fönster mot Floragatan samt dubbeldörrar ut till solig balkong i väster. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffgrupp samt separat matsalsdel. Intill rofyllt Master Bedroom med inbyggd garderobslösning. Mot den gröna gården påkostat kök från Lidhults samt ett fint sovrum med utgång till balkong med sol fram till mitt på dagen. Möjlighet att återskapa ursprunglig planlösning med två sovrum mot gården, se alternativ planritning. Fint badrum med dusch och TM. Gäst-wc. Lågt belånad förening. Proper fastighet med fina materialval. Ett mycket inbjudande och vackert hem i Östermalms villastad.

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss