Close icon
Stäng

Föreningsgatan 8 A Vasastaden

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Föreningsgatan 8 A
5 av 11 tr
Vasastaden
4 rok
97 kvm
4.226 kr/mån
8.050.000 kr
Såld

Härlig fyra med balkong och insynsskyddat läge

Med ett fritt och insynsskyddat läge på våning fem ligger denna öppna fyra med utgång till solig balkong i söder. Den mycket välplanerade våningen har fönster åt tre väderstreck, vackra golv av fiskbensparkett, fönsterbrädor i kalksten och stora ljusinsläpp i alla rum. Här finns både en gästtoalett och ett fullt utrustat badrum med tvättmaskin. Takhöjden är ca 2,5 meter och skapar en luftig känsla. Våningen har idag två sovrum, men matsalen kan enkelt göras om till ytterligare ett sovrum om behov finns.

Hela fastigheten håller ett mycket bra skick där de stora renoveringarna är utförda under senare år. Mycket bra parkeringsmöjligheter i föreningens stora garage, där även laddstolpar finns.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss