Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Forsythiavägen 1
Strandhem / Bunkeflostrand
24 kvm
Tomt 543 kvm
2.850.000 kr
Såld

Bygga nytt - attraktiv hörntomt i sydväst endast 300 m till havet

Nu ges möjligheten att skapa ett eget drömboende i attraktiva Strandhem. Hörntomt i sydvästligt läge endast 300 m till havet. Detaljplanen medger möjlighet att bygga ett hus med en våning och en sidobyggnad, total max byggnadsarea 125 kvm. Som boende är man medlem i Strandhems Samfällighetsförening och har tillgång till bl a privat badbrygga, båtplatser, lekplats, fotbollsplan och tennisplan. I närheten finns ett flertal populära för- och grundskolor samt allmän service. Busslinjer tar en snabbt till Hyllie, Öresundsbron och centrala Malmö. En boendemiljö i lantlig karaktär med access till storstadspuls.

Mikael Ortolanis

Reg fastighetsmäklare | Transaktionsrådgivare | Civilingenjör

+46 (0) 736-15 02 20

mikael.o@sothebysrealty.se

Mikael har arbetat inom fastighetsbranschen och som fastighetsmäklare i närmare 20 år. Han har en lång bakgrund inom high-end-segmentet och nyproduktion samt erfarenhet från internationellt mäkleri. Mikael har en civilingenjörsexamen från KTH i Stockholm där han studerade Bygg-och fastighetsekonomi.

Mikael har även arbetat som kommersiell transaktionsrådgivare för ett av Sveriges största rådgivningsbolag. Han har genomfört många rekordförsäljningar och representerat några av marknadens mest exklusiva bostäder och nyproduktioner.

Som mäklare är Mikael mycket sälj- och resultatorienterad och drivs av nöjda kunder. Han är engagerad och proaktiv och levererar en mycket pålitlig tjänst med fokus på att slutföra affären.

Skeppsholmen Sotheby´s erbjuder marknadens starkaste marknadsföringspaket, både digitalt och i tryckt media, samt ett mycket brett nationellt och globalt nätverk. Oavsett om ni som kund önskar en publik eller diskret försäljning så erbjuder vi de bästa förutsättningarna för en lyckad affär. 

Välkommen att kontakta mig!

Kontakta oss