Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Förtroligheten 2A
BV+1 av 3 tr
Örgryte - Skår
8 rok
132 + 94 kvm
6.366 kr/mån
7.500.000 kr
Såld

Unik villavåning i Skår på totalt 226 kvm

I lummiga och rogivande kvarter på populära Förtroligheten i Skår ligger denna bostadsrätt i två fulla våningsplan med en total yta på hela 226 kvm varav boarea 132 kvm. Bostaden består av hela källar- och entréplanet.

På entréplanet finns en stor femma med tre sovrum, kök med matplats, matsal, vardagsrum med öppen spis, badrum och utgång till altan i söder. I källarplanet finns förutom ett stort dubbelgarage även kök, badrum och tre bra rum som kan användas både som sovrum och som sällskapsrum. Båda våningsplanen har egna entréer. Källarplanet är fint renoverat och kan nyttjas ihop med entréplanet som en stor bostad i två plan eller hyras ut som del av bostadsrätt och ge mycket goda intäkter till ägaren.

Drygt halva trädgården nyttjas av ägaren till bostaden. Här finns härliga grönytor och planteringar, en stor skifferbelagd uteplats med plats för stora loungemöbler och en förrådsbod.

Granne med huset finns en av områdets finaste lekplatser och 50 m bort finns busshållplats.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss