Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Fryxellsgatan 1A 5tr
5 tr
Östermalm
4.5 rok
107 kvm
4.442 kr/mån
13.750.000 kr
Såld

Elegant 20-tal högst upp med extraordinär kungsbalkong i soligt västerläge

Vänligen ring för visningsanmälan.

Med attraktivt läge på Fryxellsgatan högst upp i elegant 20-talsfastighet bjuds underbar våning om 107 kvm välbevarade attribut från byggnadsåret, tre fina sovrum samt extraordinär kungsbalkong i soligt västerläge. Yteffektiv hall med plats för klädavhängning välkomnar och leder in i matsal alternativt bibliotek som öppnar upp hela våningen. Mot lugna Fryxellsgatan härligt vardagsrum med vacker öppen spis, spröjsat fönster och tidstypiska taklister. Intill rofyllt sovrum med smakfull hel garderobsvägg. Mot den vackra gården och med fri utsikt över takåsar ligger trevligt kök med utgång till den stora balkongen med sol från mitt på dagen och hela kvällen. Balkongen sträcker sig över hela våningens kortsida och erbjuder gott om plats att möblera med både matgrupp samt solstolar. Eldriven markis med sol och vindautomatik. Köket har gott om förvaring och arbetsytor samt inbjudande och ljus matplats. Vidare mot gården två fina sovrum med garderober samt

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss