Close icon
Stäng

Fyrverkaregatan 1B Landala Egnahem

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Fyrverkaregatan 1B
3 och 4 av 4 tr
Landala Egnahem
4 rok
100 kvm
5.344 kr/mån
5.920.000 kr
Såld

Unik etagevåning i Landala Egnahem

Högst upp i landshövdingehuset från 1932 ligger denna unika och insynsskyddade etagevåning på 100 kvm, vilket gör den till en av de största lägenheterna i hela Landala Egnahem. Lägenheten, som består av 4 rum och kök och 2 badrum, är mycket vackert färgsatt med tapeter och färg från Engelska Tapetmagasinet. På entréplanet finns det vackra brädgolv och generös takhöjd på 2,7 meter. Här finns ett modernt kök med rostfria luckor öppet mot vardagsrummet samt ett sovrum in mot den grönskande innergården. På detta plan finns ett badrum med badkar. En trappa upp finns ytterligare två sovrum, en möblerbar hall med tvättmaskin och torktumlare samt ytterligare ett badrum, detta med dusch. Från vindsfönsterna har man en härlig vy över Göteborgs skyline. Här bor man mycket bekvämt i vackra och rofyllda omgivningar med närhet till allt från mataffärer, restauranger, kommunikationer till rekreation. Bra och mycket lågt skuldsatt förening!

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss