Close icon
Stäng

Gamla Södåkravägen 417-10 Kullahalvön

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Gamla Södåkravägen 417-10
Kullahalvön
7 rok
140 kvm
Tomt 30.797 kvm
Såld

Välplanerad hästgård på Kullahalvön med närhet till natur och hav

Med ett naturskönt läge utanför sommaridyllen Skäret finner ni denna charmiga hästgård en kort cykeltur eller promenad från havet. Här möts prydligt inhägnade hagar och vackra små skogspartier med korsvirke och faluröda ekonomibyggnader i en härlig harmoni. Med ett privat läge, strategiskt placerad 100 meter in från närmsta landsväg, finner ni här en lugn fristad samtidigt som det endast är 5 minuter in till Arild och 10 till Mölle.

Gården, med anor från slutet av 1700-talet, har tagits väl om hand av nuvarande ägare och erbjuder en bostadsbyggnad i korsvirke om ca 140 kvm med 4 sovrum. Här finns även ett trevligt stall med 8 boxplatser, en belyst uteridbana om ca 26x56 meter, flertalet inhägnade hagar, en rymlig lada och gott om förrådsytor.

Perfekt som sommarbostad för släkten som vill komma bort från storstadsstressen, som permanentbostad för hästfamiljen eller för den som ser värdet i alla de ytor som erbjuds här, antingen för egen verksamhet eller för uthyrning.

Joakim Vestergren

Registrerad fastighetsmäklare | Kontorschef Båstad och Helsingborg

+46 (0) 739-82 80 15

joakim.v@sothebysrealty.se

Jag har jobbat inom företaget sedan 2012 och är uppvuxen i Nordvästra Skåne vilket innebär en god lokalkännedom inom det marknadsområde som jag täcker upp. Jag tar mig an alla typer av objekt så som tomter, bostadsrätter, fritidshus, villor, kommersiella fastigheter och gårdar från Helsingborg i söder till Falkenberg i norr.

Jag har en examen i fastighetsvetenskap vilket ger en bred förståelse inom byggnadsteknik, förvaltning och utveckling. Jag jobbar aktivt för att göra så goda affärer som möjligt och behandlar mina kunder med professionalism, lyhördhet och vänlighet. För att ni ska känna er trygga med att låta mig hjälpa er med kanske den största affären i era liv.

Kontakta oss