Close icon
Stäng

Grålägevägen 10 Grå Läge, Helsingborg

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Grålägevägen 10
Grå Läge, Helsingborg
4 rok
101 + 74 kvm
Tomt 1.115 kvm
Såld

Vackert beläget med utsikt över havet

I det pittoreska fiskeläget Grå Läge finner ni denna charmiga tegelvilla med utsikt över havet, det Danska fastlandet och vackra strandängar. Huset om ca 100 kvm är strategiskt beläget i utkanten av Helsingborgs kommun endast ett stenkast från havet. Helsingborgs centrum med goda förbindelser nås med bil på en kvart medan ni har all daglig service 10 minuter bort med cykel i närliggande Viken. Här erbjuds idag 1,5 plan med 4 rum och kök och hel källare medan den generösa detaljplanen medger en byggrätt på hela 278 kvm i bottenplan för den som vill bygga ut eller bygga om.

Hjärtligt välkommen till ett strålande läge med fantastiska möjligheter.

Joakim Vestergren

Registrerad fastighetsmäklare | Kontorschef Båstad och Helsingborg

+46 (0) 739-82 80 15

joakim.v@sothebysrealty.se

Jag har jobbat inom företaget sedan 2012 och är uppvuxen i Nordvästra Skåne vilket innebär en god lokalkännedom inom det marknadsområde som jag täcker upp. Jag tar mig an alla typer av objekt så som tomter, bostadsrätter, fritidshus, villor, kommersiella fastigheter och gårdar från Helsingborg i söder till Falkenberg i norr.

Jag har en examen i fastighetsvetenskap vilket ger en bred förståelse inom byggnadsteknik, förvaltning och utveckling. Jag jobbar aktivt för att göra så goda affärer som möjligt och behandlar mina kunder med professionalism, lyhördhet och vänlighet. För att ni ska känna er trygga med att låta mig hjälpa er med kanske den största affären i era liv.

Kontakta oss