Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Gravarliden 27
Norr Tinkarp - Helsingborg
Tomt 2.044 kvm
21.100.000 kr
Såld

Unik tomt med fantastiskt läge vid stranden

Stor tomt med stranden som närmaste granne och enligt detaljplan styckbar till två tomter är nu till försäljning efter över 50 års ägande i samma familj. Det är sedan lång tid tillbaka den sista obebyggda tomten på Gravarliden, en av Helsingborgs mest eftertraktade gator. Läget är fantastiskt och utsikten över Öresund och Danmark magnifik, tomten ligger fridfullt i slutet av återvändsgatan och granne med ståtliga Villa Solbacka.

Tomten om 2 044 kvm var ursprungligen tänkt som två tomter och kan enligt detaljplan styckas till två tomter som blir i storlek ungefär som granntomterna. Detaljplan medger att tomten kan bebyggas till 20% med enbostadshus i två våningar. Placering av hus på tomten är minst 3,5 m över havsnivån.

Catharina Grenestedt

Reg Fastighetsmäklare | Civilekonom | Kontorschef Helsingborg

+46 (0) 708-20 12 10

catharina.g@sothebysrealty.se

Catharina är både registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare och även civilekonom samt kontorschef i Helsingborg. Hon har gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på flera rekordförsäljningar.

Min driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla lyckade försäljningar som t ex att ha sålt till all time high slutpris i Helsingborg. Kontoret i Helsingborg startade jag i dec år 2019 och tidigare drev jag eget, Boningen Mäklarfirma. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs, välkända områden för mig som bott här sedan år 2001.

Många av mina objekt säljs underhand dvs. utan marknadsföring, kontakta mig för information även om dessa.

Kontakta oss