Close icon
Stäng

Grenadjärsvägen 12 Vaxholm - Rindö

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Grenadjärsvägen 12
2 och 3 tr
Vaxholm - Rindö
5 rok
173 kvm
6.920 kr/mån
10.500.000 kr
Såld

Sekelskiftesvåning i etage med sjöläge i Rindö Hamn

Välkommen till en stor etagevåning, ombyggd/renoverad 2014 i f.d. officersbostad i Rindö Hamn. Välplanerad och ljus våning om 5 rum och kök i två plan om hela 173 kvm i nyskick. 3-4 sovrum, balkong och kakelugn samt två badrum och separat gäst wc. Klassiska materialval och färger med vacker ekparkett i båda planen. Våningen ligger högst upp i fastigheten som är byggd 1902. Balkong i söder med fri sjöutsikt över Solö-fjärden och badplats på badrocksavstånd.

Det är avgiftsfri bilfärja till Rindö från Vaxholm eller Värmdö. Pendlarbåten/Waxholmsbåtarna trafikerar Stockholm från bryggan nere vid vattnet. Brf med god ekonomi, övernattningslägenhet och stor trädgård till de boendes förfogande. En p-plats tillhör bostaden samt två rymliga förråd.

Nära våningen finns tennis- och fotbollsplan samt gångavstånd till Rindö Hamn med båtplatser, restauranger, gym, skola m.m. Se gärna film under rubriken Dokument. Ej hiss.

Välkommen på privat visning söndag 16 januari 2022.

Lisa Jansdotter Svanlund

Registrerad fastighetsmäklare | Jur Kand | Ansvarig Gotland

+46 (0) 739-82 80 06

lisa.j@sothebysrealty.se

Jag heter Lisa Jansdotter Svanlund och är reg. fastighetsmäklare sedan 2006. Under några år var jag specialiserad på Gods&Gårdar men nu säljer jag gärna alla sorters objekt. I grunden är jag utbildad Jur.kand vid Stockholms universitet. Jag bor med min man i Vattentornet i Vaxholm. På fritiden jobbar jag med min räddningshund och skriver på en deckare.

Tidigare var jag får-bonde då vi ägde en gård i Örebro. Jag brinner för fastigheter och inredning – för livsstils-boenden som har det lilla extra i charm och karaktär. Jag är trädgårdskunnig, gillar odling av grönsaker och blommor – och är även fotograf!  

Kontakta oss