Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Grevgatan 11
3 tr
Östermalm
5 rok
185 kvm
5.624 kr/mån
Såld

Hörnvåning med kakelugnar

Mycket vacker sekelskiftesvåning i soligt hörnläge med högt i tak och tre vackra kakelugnar. Fem rum ligger mot gatan och ett stort kök med matplats mot gården. Våningen ligger tre våningar upp från gatan och två våningar upp från innergården.
Magnifikt sällskapsrum i hörnan mot Grevgatan och Riddargatan. Härifrån ges utsikt längs båda gatorna och ner mot Strandvägen. Vacker stuckatur i taket och en imponerande kakelugn förgyller rummet. Via skjutdörrar nås matsalen, även den med stor kakelugn.

Tre sovrum varav ett mindre sovrum. Två badrum, ett med badkar och dusch samt ett mindre med dusch. Det finns även en liten balkong mot gården. Det höga läget ger ett fint ljus i våningen. Köksentré från Riddargatan 25.

Attraktivt läge nära Strandvägen en kort promenad från Djurgården och Östermalmstorg.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord. 

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 18 år som fastighetsmäklare har jag gedigen fastighetskunskap. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyraste vindar och våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Anders Elbe

Registrerad fastighetsmäklare | Ek Mag | EMBA | Internationell kontaktperson

+46 (0) 739-82 80 02

anders.e@sothebysrealty.se

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i drygt 15 år och har mycket stor erfarenhet från hundratals förmedlade bostäder och många av Stockholms allra mest exklusiva hem. Ni kommer känna er trygga i arbetet och försäljningen skräddarsys för högsta möjliga försäljningspris. Fokus på service och kvalitet är mitt mål för att du ska känna dig nöjd med affären.

Hårt arbete och många affärer har gett mig erfarenhet och skickligheten som krävs för att maximera priset och styra försäljningen till bästa resultat.  Har ett flertal rekordförsäljningar och ett oändligt antal rekommendationer och återkommande familjer. Med ett personligt kontaktnät är jag verksam internationellt med Sotheby’s globala nätverk.

Kontakta oss