Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Grimmes väg 25
Grevie kyrkby
7 rok
244 + 40 kvm
Tomt 2.626 kvm
Såld

Vacker villa med generösa ytor i Grevie Kyrkby

Nu finns möjlighet att lägga vantarna på denna trevliga och herrgårdsliknande fastighet som ligger i Grevie kyrkby på populära Bjärehalvön. Havet ligger på cykelavstånd och från fastigheten finns även naturskön cykelväg hela vägen till Båstad.

Den rymliga fastigheten ligger vackert omgiven av ängar och åkrar. Från bostaden har man en underbar utsikt över fälten med havet och Kullen i fjärran. Fastigheten är i mycket gott skick och erbjuder, utöver den trevliga huvudbyggnaden, både fullt utrustat gästhus, dubbelgarage, utomhus-jacuzzi och en vackert anlagd trädgård med flera uteplatser i olika väderstreck.

Varmt välkommen till Grimmes väg 25!

Anja Kuylenstierna

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 708-30 96 37

anja.k@sothebysrealty.se

Min största behållning är nöjda kunder. Jag siktar på att överträffa mig själv och mina säljares förväntningar. Jag jobbar hårt, målinriktat och strävar alltid efter att nå högsta slutpris och att få mina kunder att känna sig trygga. Jag jobbar med försäljningar längs med den skånska och halländska västkusten, jag har många års erfarenhet av dessa marknader.

Jag kommer ursprungligen från Stockholm, men har sedan 2007 varit bosatt, tillsammans med min man och våra barn, på en gård strax utanför Halmstad. Delar av året spenderas också i familjens sommarhus i Torekov. På fritiden spelar jag gärna tennis, golf och paddel. Jag tycker även mycket om att resa och att umgås med familj och vänner.

Kontakta oss