Close icon
Stäng

Hackspettsgatan 23 Örgryte - Skår

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Hackspettsgatan 23
Örgryte - Skår
11 rok
310 + 131 kvm
Tomt 872,8 kvm
Såld

Rymlig tvåfamiljsvilla i Skår med tre lägenheter

På områdets kanske bästa tomt ligger denna rymliga tvåfamiljsvilla på totalt 441 kvm, varav boarean är 310 kvm. I huset finns tre st lägenheter. På entréplanet och på våning två finns var sin välplanerad femma och på vinden en fullt utrustad mysig studiolägenhet med öppen planlösning. Här hittar vi vackra originaldetaljer såsom fiskbensparkett, blyinfattade fönster, fungerande öppna spisar och andra bevarade funkisdetaljer samt tillbyggnader utomhus med bohusgranit och teak. Underbar trädgårdstomt på hela 873 kvm i härligt västerläge som sträcker sig ända ner till Pilfinksgatan.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss