Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Hackspettsgatan 27
1 av 3 tr
Örgryte - Skår
5 rok
120 kvm
6.478 kr/mån
5.725.000 kr
Såld

Nyrenoverad våning i Skår med fantastisk uteplats

Mycket välplanerad och rymlig våning i Skår, perfekt för en barnfamilj! Bostaden består av 5 rok varav 3 sovrum och härliga sociala sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum, matsal och kök. I vardagsrummet finns en fungerande öppen spis och utgång till en stor terrass i bästa västerläge med trappa ner till den lummiga trädgården. Kök och badrum är nyligen renoverade i mycket smakfulla materialval och golven pryds av massiv ekparkett.

Kostnad för både hushållsel och internet ingår i avgiften!

Laddstolpe för elbil finns på garageuppfarten och gott om extra förvaringsutrymmen samt även gemensam bastu finns i föreningen.

Här bor man mycket praktiskt med 2 minuters promenad till både förskola och F-6 samt till smidiga kommunikationer ner till staden. Även Delsjöns vackra naturområde nås på ett par minuters promenad.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss