Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Hakvingegatan 43
Bunkeflostrand sjösida
5 rok
150 kvm
Tomt 450 kvm
5.750.000 kr
Såld

Havsnära enplansvilla på Bunkeflostrand sjösida

Ny på marknaden – långt ned på Bunkeflostrands sjösida. I attraktiva och barnvänliga kvarter ges nu möjligheten till ett mycket charmigt och lättskött enplanshus. Skyddad och privat hörntomt i sydvästligt läge med rund ovanmarkspool. Fantastisk planlösning med generösa sociala ytor och 3-4 sovrum. Vacker tillbyggnad med eldstad, många fönsterpartier och öppet till taknock. Låg värmekostnad med luft-/vattenvärmepump. Bunkeflostrand erbjuder en lugn och trygg tillvaro invid hav och naturreservat, men samtidigt är det smidigt att ta sig till växande Hyllie, Öresundsbron och centrala Malmö.

Mikael Ortolanis

Reg fastighetsmäklare | Transaktionsrådgivare | Civilingenjör

+46 (0) 736-15 02 20

mikael.o@sothebysrealty.se

Mikael har arbetat inom fastighetsbranschen och som fastighetsmäklare i närmare 20 år. Han har en lång bakgrund inom high-end-segmentet och nyproduktion samt erfarenhet från internationellt mäkleri. Mikael har en civilingenjörsexamen från KTH i Stockholm där han studerade Bygg-och fastighetsekonomi.

Mikael har även arbetat som kommersiell transaktionsrådgivare för ett av Sveriges största rådgivningsbolag. Han har genomfört många rekordförsäljningar och representerat några av marknadens mest exklusiva bostäder och nyproduktioner.

Som mäklare är Mikael mycket sälj- och resultatorienterad och drivs av nöjda kunder. Han är engagerad och proaktiv och levererar en mycket pålitlig tjänst med fokus på att slutföra affären.

Skeppsholmen Sotheby´s erbjuder marknadens starkaste marknadsföringspaket, både digitalt och i tryckt media, samt ett mycket brett nationellt och globalt nätverk. Oavsett om ni som kund önskar en publik eller diskret försäljning så erbjuder vi de bästa förutsättningarna för en lyckad affär. 

Välkommen att kontakta mig!

Kontakta oss