Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Hålebäcken 194
Orust
10 rok
218 + 38 kvm
Tomt 6.105 kvm
Såld

Egen privat oas med egen sandstrand och brygga

Välkommen till Ekudden – en enastående privat oas där havets och skogens gröna omfamning ger fullkomlig ro och avkoppling. Detta är ett sällsynt tillfälle att äga en fastighet på över 6 000 kvm som inramar den idylliska havsutsikten med en stoltserande villa om ca 218 kvm, gästhus om 60 kvm, egen brygga och sandstrand.

Villan har genomgått en total renovering, vilket har resulterat i en modern layout och ett inbjudande skick. Med sina 10 rymliga rum fördelat på tre plan finns det gott om utrymme för hela familjen eller för att välkomna vänner och gäster.
En praktiskt utformad altan sträcker sig runt hela byggnaden, och på baksidan har altanen förlängts ytterligare, vilket skapar en yta för olika sittplatser i flera väderstreck. Här kan du njuta av jacuzzins varma bad eller ge dig ut på havet från den privata bryggan.

Fullutrustat gästhus med bland annat två sovrum, öppen spis och magiska vyer ger gäster en härlig privat oas.

Ekudden är ett hem med livskvalitet.

Diana Öhrberg

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 708-77 66 55

diana.o@sothebysrealty.se

Mathias Martinsson

Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

+46 (0) 739-82 89 04

mathias.m@sothebysrealty.se

Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

Kontakta oss