Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Hålebäcken 194
Orust
10 rok
218 + 38 kvm
Tomt 6.105 kvm
Såld

Egen privat oas med egen sandstrand och brygga

Välkommen till Ekudden – en enastående privat oas där havets och skogens gröna omfamning ger fullkomlig ro och avkoppling. Detta är ett sällsynt tillfälle att äga en fastighet på över 6 000 kvm som inramar den idylliska havsutsikten med en stoltserande villa om ca 218 kvm, gästhus om 60 kvm, egen brygga och sandstrand.

Villan har genomgått en total renovering, vilket har resulterat i en modern layout och ett inbjudande skick. Med sina 10 rymliga rum fördelat på tre plan finns det gott om utrymme för hela familjen eller för att välkomna vänner och gäster.
En praktiskt utformad altan sträcker sig runt hela byggnaden, och på baksidan har altanen förlängts ytterligare, vilket skapar en yta för olika sittplatser i flera väderstreck. Här kan du njuta av jacuzzins varma bad eller ge dig ut på havet från den privata bryggan.

Fullutrustat gästhus med bland annat två sovrum, öppen spis och magiska vyer ger gäster en härlig privat oas.

Ekudden är ett hem med livskvalitet.

Diana Öhrberg

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 708-77 66 55

diana.o@sothebysrealty.se

Med en stor passion för fastigheter, relationer och affärer kom det inte som en överraskning när jag klev in i mäklarbranschen år 2015. Jag stormtrivs i mitt yrke, och jag älskar mötet med människor och att få arbeta med olika typer av fastigheter.

Jag har gedigen erfarenhet och jag vet att det inte är slumpen som avgör om en bostadsaffär blir lyckad. Det krävs hårt arbete i form av driv, engagemang och kunskap. Samt god marknadsföring. Därför är jag extra stolt över att jobba på mäklarbyrån Skeppsholmen Sotheby’s International Realty.

Vi erbjuder marknadens starkaste marknadsföring vid en försäljning. Det spelar ingen roll om det är låg-eller-högkonjunktur, Skeppsholmen exponerar ändå din fastighet på bästa sätt. Vi annonserar i både tryck och digitalt media.
Vi syns i bland annat i Dagens Industri (di.se), DI Weekend, Svenska Dagbladet (svd.se), SvD perfect Guide, Hemnet.se, Göteborg Posten (gp.se), New York Times och Hoom Magazine, för att nämna några kanaler.

Sotheby’s internationella nätverk finns i över 80 länder, vilket gör att vi har spekulanter i många delar av världen. Om du är intresserad av en diskret underhandsförsäljning använder vi oss bland annat av vårt kundregister.

För mig är mina kunders önskemål och trygghet det viktigaste. Kvalitativ service och att alltid finnas tillgänglig ser jag som självklarhet, och jag nöjer mig inte förrän mina kunder kan rekommendera mig vidare.

Ska du investera, sälja, värdera eller har frågor om bostadsmarknaden – tveka inte på att höra av dig till mig. Det är trots allt, just det här jag brinner för. Vi hörs!

Mathias Martinsson

Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

+46 (0) 739-82 89 04

mathias.m@sothebysrealty.se

Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

Kontakta oss