Close icon
Stäng

Hålevägen 4 Arild

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Hålevägen 4
Arild
9 rok
250 + 55 kvm
Tomt 2.269 kvm
Såld

Hänförande utsikt på Arilds bästa läge

Med milsvid utsikt över både Skälderviken och Bjärehalvön finner ni Villa Blåsut, en välvårdad villa i Engelsk stil som bjuder på generöst med ytor, mycket charm och stor potential. Uppförd runt förra sekelskiftet på en privat hörntomt och inramad av en lummig trädgård. Huset bjuder på 250 kvm boarea fördelat på 9 rum och kök i 1,5 plan vilket medger gott om plats för både familj och vänner. I anslutning till huvudbyggnaden, över en sluten innergård, finns ett mindre uthus om ca 20 kvm vilket med fördel kan konverteras till en separat gästdel om så önskas. Fastigheten har ett helt unikt läge med en känsla av avskildhet, trots att den ligger centralt i byn med promenadavstånd till restauranger, hamn, bad och natur.

Hjärtligt välkomna till en plats att trivas på!

Joakim Vestergren

Registrerad fastighetsmäklare | Kontosansvarig Båstad och Helsingborg

+46 (0) 739-82 80 15

joakim.v@sothebysrealty.se

Jag har jobbat inom företaget sedan 2012 och är uppvuxen i Nordvästra Skåne vilket innebär en god lokalkännedom inom det marknadsområde som jag täcker upp. Jag tar mig an alla typer av objekt så som tomter, bostadsrätter, fritidshus, villor, kommersiella fastigheter och gårdar från Helsingborg i söder till Falkenberg i norr.

Jag har en examen i fastighetsvetenskap vilket ger en bred förståelse inom byggnadsteknik, förvaltning och utveckling. Jag jobbar aktivt för att göra så goda affärer som möjligt och behandlar mina kunder med professionalism, lyhördhet och vänlighet. För att ni ska känna er trygga med att låta mig hjälpa er med kanske den största affären i era liv.

Philip Pahlett

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 06

philip.p@sothebysrealty.se

Kontakta oss