Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Hamnplanen 4
Torekov centralt
5 rok
88 + 5 kvm
Tomt 305 kvm
Såld

Gulligt drömhus i Torekov

Nu finns möjlighet att förvärva denna unika och charmiga lilla pärla som ligger i Torekovs hamn - ett stenkast från morgonbryggan, torget och alla trevliga restauranger. Härifrån har man en underbar utsikt över hav och hamn och möjligheten att få njuta av fantastiska solnedgångar i horisonten. Fastigheten erbjuder den mest charmiga lilla sagoträdgård man kan tänka sig med ett utsökt urval av växter, blommor och stenläggningar. Huvudbyggnaden är daterad till 1909, men är troligtvis äldre än så. Huset är totalrenoverat och ombyggt 1995 samt därefter löpande underhållet av Harmarks bygg. Planritningen är smart med platsbyggda och fiffiga lösningar och materialvalen är smakfulla och tidsenliga där man bevarat och återställt vackra detaljer såsom synliga takbjälkar, planktak och väggpanel. På fastigheten finns även ett gästhus från 1939 med sovrum och badrum, allt i samma stil som boningshuset.

Varmt välkomna till Hamnplanen 4!

Anja Kuylenstierna

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 708-30 96 37

anja.k@sothebysrealty.se

Min största behållning är nöjda kunder och jag siktar alltid mot att överträffa mig själv och mina kunders förväntningar. Jag jobbar hårt, målinriktat och strävar alltid efter att få mina kunder att känna sig trygga i sin bostadsaffär. Jag jobbar med försäljningar längs med den skånska och halländska västkusten och har många års erfarenhet av dessa marknader.

Jag kommer ursprungligen från Stockholm, men har sedan 2007 varit bosatt, tillsammans med min familj, på en gård strax utanför Halmstad. Delar av året spenderas också i familjens sommarhus i Torekov. På fritiden spelar jag gärna tennis, golf och paddel. Jag tycker även mycket om att resa och att umgås med familj och vänner.

Kontakta oss