Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Hantverkargatan 77
2 tr
Kungsholmen
6 rok
180 kvm
7.451 kr/mån
Såld

Underbar familjevåning med optimal disponering

Med ett ypperligt läge på Kungsholmen i ståtlig fastighet från 1914 bjuds underbar våning med optimal disponering och välbevarade attribut från byggnadsåret. Upp till fyra sovrum. Invid Fridhemsplans utbud och kommunikationer samt omedelbar närhet till Kungsholmstorg, Norr Mälarstrands vatten, Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet. Fem rum i fil mot Sankt Eriksgatan där två vackra burspråk skänker ljus och ger fina vyer. Högt i tak, spröjsade fönster, fiskbensparkett och skjutdörrar. Två till tre härliga sällskapsrum centralt. Fina sovrum med platsbyggda garderober. Badrum med badkar samt bastu som smakfullt byggts i burspråk mot gatan. Praktisk tvättstuga med tvättpelare. Mot den fina innergården ligger trivsamt kök med bra matplats, stort fönsterparti och separat ingång. Ventilerat skafferi samt vinkyl. Välskött bostadsrättsförening med kommande stora intäkter från vindsförsäljning. En mycket trivsam och vacker familjevåning med attraktivt läge på Kungsholmen.

Andreas Gunnarsson

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 24

andreas.g@sothebysrealty.se

Jag brinner för att ge säljaren de allra bästa förutsättningarna att få bäst betalt för sin bostad. Det är ett privilegium att få representera Skeppsholmen Sotheby’s International Realty och känna att företagets ambitioner matchar ens egna. Den mest kraftfulla marknadsföringen digitalt och i tryck kombinerat med vårt omfattande intressentregister är oslagbart.

Med 14 års erfarenhet inom premiumsegmentet och över 300 sålda hem är jag en trygg ledsagare i er största affär. Jag har under dessa år byggt upp ett stort kontaktnät av återkommande kunder. Mina kunder värdesätter mitt personliga engagemang och driv att alltid göra mitt yttersta.

Kontakta oss