Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Härön Stavsundsholmen 330
Härön
4 rok
89 kvm
Tomt 1.074 kvm
Såld

En privat och idyllisk oas på Härön

I klockrent västerläge ligger denna mysiga och välplanerade fastighet skyddad från såväl insyn från grannar som från vindens pustar. Altandäcket ligger perfekt intill bergskanten och sträcker sig runt huset så att man hela tiden kan hitta det man söker oavsett om det är sol, skugga, lä eller bris. Ostört och rogivande med en skön idyll som breder ut sig framför huset i form av hav, klippor och grönskande natur.

På Härön regerar naturen. Det är vidderna, strandängarnas och de rara växternas ö. Härön blev naturreservat 1999 för sin artrika flora och naturvärden. På Härön finns det gott om vandringsleder av olika längd, genom samtliga får du känna den speciella atmosfären och uppleva lugnet, växtligheten och fågellivet som gör att känslan av att det verkligen är naturens domäner dröjer sig kvar i kroppen.

Malin Ryling

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 38

malin.r@sothebysrealty.se

Jag har arbetat på Skeppsholmen Sotheby´s International Realty sedan 2014 och stormtrivs. Jag älskar fastigheter och att möta nya människor. Jag har arbetat inom både bygg och försäljning och trivs väldigt bra som fastighetsmäklare då jag gillar att ständigt utmana mig själv, både kunskapsmässigt och försäljningsmässigt.

Jag är uppväxt på Orust, men bor i Göteborg. Jag tror på att kraftfull exponering av högsta klass är prisdrivande. Tack vare vårt samarbete med Sotheby´s kan vi erbjuda en marknadsföring av högsta klass så väl lokalt, nationellt, som internationellt för att öka dina chanser till en lyckad affär samt ett maximerat försäljningspris.

Kontakta oss