Close icon
Klicka här för att se alla bilder Klicka här för att se alla bilder
Havsuddsvägen 14
Svinninge
8 rok
254 + 30 kvm
Tomt 2.589 kvm
17.995.000 kr/bud
Visning: Fredag 28/6 Visningsanmälan: Föranmälan krävs
Stäng

Visningsanmälan

   
  Budgivning pågår

  En designdröm med havsutsikt och gästhus samt egen brygga

  Mycket påkostat hus med exklusiva och genomtänkta materialval. Fiskbensparkett och Carrara-marmor är genomgående i huset. Platsbyggt kök med vitvaror från Gaggenau och bänkskiva i lavasten. Relaxavdelning med sauna och gym samt spelrum och vinkällare. Egen brygga med bastu. Gästhus på totalt 70 kvm. Bergvärme och kyla. Carport för tre bilar och fjärrstyrd infartsgrind. Möjlighet att anlägga pool och bygga attefallshus.

  Beskrivning accordion-plus accordion-minus

  En designdröm med havsutsikt, gästhus, flertalet uteplatser samt egen brygga!

  Stilfull villa med egen brygga och havsutsikt. Nyrenoverat hus med mycket påkostade materialval. Flera altaner och upphöjda terrasser mot vattnet. Stora fönsterpartier, relaxavdelning med gym, bastu och spabad i anslutning. Platsbyggt exklusivt kök i massiv ek och bänkskiva i lavasten, modernt mattlackat fiskbensgolv samt carraramarmor både på badrumsgolv som handgjorda handfat och fönsterbräden. Golvvärme i alla badrum samt genomgående spotlight i hela huset. Möjlighet till kyla i huset. Sauna, gym, spelrum samt vinkällare. Totalrenoverat gästhus nere vid vattnet ger goda intäktsmöjligheter. Ny brygga med bastu. Carport för tre bilar. Ny installerad fjärrstyrd infartsgrind.

  Entréplan
  Hall med walk-in closet och gäst wc. Kök, matsal och loungedel i öppen planlösning samt utgång till två terrasser med glasräcke och inbyggd belysning i trädäcket. En stor master suite samt ett arbetsrum. Enhetligt golv av mattlackad fiskbensparkett i ek och ljust målade väggar.

  Hall 
  Ljust klinkergolv i glaserad lavasten och ljust målade väggar. Walk-in closet bakom dörr för förvaring av ytterkläder.

  Gäst-wc
  Ljus klinker i lavasten som är glaserat i ljusblått. Maffigt handfat helt i marmor, inbyggd blandare i vägg med matchande kromade detaljer från Vola. Överhängande spegel med belysning från Haven.

  Kök
  Platsbyggt och specialdesignat premium kök från Tre sekel. Stommar och strukturerade luckor i ek. Köksö med inbyggd diskmaskin, induktionshäll med inbyggd ventilation samt extra bred ugn från Gaggenau. Ugnen har grill-, rotisserie- och pizzaugnsfunktion. Vit bänkskiva av glaserad lavasten. Ett dörrpar i köket går att öppna upp helt för mer bänkyta samt plats för kaffemaskin och andra köksmaskiner. Hel kyl och frys från Gaggenau. Från köket nås separat terrass i västerläge. Bänkskiva i handgjord lavasten.

  Matsal & Loungedel
  Matplats med maxad takhöjd invid fönsterparti med överljus. Intill matplatsen finns en loungedel med plats för soffgrupp med utgång till en terrass.

  Master suite
  Ljusa väggar målade med whitewash-teknik. Rymligt sovrum med voluminösa fönster och utgång till upphöjd terrass mot vattnet. Walk-in closet med inredda garderober med eleganta garderobsdörrar i ljusblått från Superfront. Badrum med smakfulla materialval. Stora golvplattor i Carraramarmor och microcement på väggar. Dold förvaring bakom dörrar som smälter in i väggen. Badkar från Agape med kran från Voladirekt från golvet upp till badkaret. Dusch från Vola med regnfunktion samt vägghängd wc bakom vägg. Inbyggd handdukstork från Vola. Gedigna handfat som är specialdesignade för huset helt i marmor med överhängande spegel från Haven. I dusch och bakom handfat är behandlat med microcement med vattenavstötande färg som gör att vattnet enkelt rinner av.

  Arbetsrum / Sovrum
  Ljust målade väggar och fiskbensparkett i ek. Rummet kan också användas som sovrum.

  Nedre plan
  Sällskapsrum, två sovrum, relaxavdelning med bastu, gymavdelning, badrum samt utgång till bubbelbad och stor trädäckad altan med inramande glasräcke. Plats för matgrupp under takställning i stål.

  Sällskapsrum
  Plats för stor soffgrupp invid väl tilltagna fönster med utsikt över vattnet. Belyst vinkällare bakom glasvägg i anslutning. Plats för biljardbord.

  Två sovrum
  Sovrum som idag används som barnrum med skjutdörr emellan varav det ena har utsikt mot vattnet.

  Badrum
  Blåglaserad lavasten på väggar samt betonggolv med golvvärme. Stor dusch med regnfunktion från Vola. Vit kommod med överhängande Haven-spegel med belysning.

  Relaxavdelning & Gym
  Golv i microcement och ljust målade väggar. Bastu med elaggregat och utsikt mot vattnet. Intilliggande dusch med vitkaklade väggar. Gymavdelning med havsutsikt. Från relaxavdelningen nås bubbelbadet ute på altanen.

  Teknikrum & tvättavdelning
  Microcementgolvet följer med in. Tvättmaskin och torktumlare samt ho. Hyllsystem med skenor ger bra förvaring. Rummet som binder samman relaxavdelningen med sällskapsrummet används idag som lekrum med platsbyggd bänkskiva i trä med förvaring undertill. Detta gör det även möjligt att använda rummet som arbetsrum.

  Gästhus
  Nyrenoverat friliggande gästhus på 70 kvm med kök, badrum, sällskapsrum, sovrum samt två loft. Genom pardörrar nås altan med utsikt över vattnet och bryggan. Nydragen el och VA. Helt nya innerväggar och ytskikt. Vacker mattlackad fiskbensparkett som harmoniserar med golvet i huset. Kök och matplats vid fönsterparti med grått klinkergolv och målade väggar i ljusgrått. Ljusgråa skåpsluckor och mörk bänkskiva. Integrerad diskmaskin, kyl och frys. Induktionshäll samt varmluftsugn. Sällskapsrum med braskamin och hög takhöjd. Luftvärmepump med kylfunktion. Utgång till altan i söder. Sovrum med en ytterligare luftvärmepump med kylfunktion. I sällskapsrummet finns trappa upp till två loft med plats för sängar eller andra loungemöbler. Badrum med klinkergolv och golvvärme. Helkaklad dusch och målade väggar. Handfat i kommod med överhängande spegelskåp. Installerad Paxfläkt.

  Sjöstuga med bastu
  Mindre hus med vedeldad bastu på trädäck invid bryggan. Golv och väggar i furuplank.

  Förråd ca 10 kvm / attefallshus
  Idag finns det ett förråd på etaget nedanför huset. Nuvarande ägare har fått godkänt att uppföra ett attefallshus på platsen. Ritningar är framtagna och är i samma stil som villan. Ritningar och bygglov finns även i dagsläget för att bygga en pool på tomten.

  Tomt
  Trädgården har flera olika etage ner mot vattnet och tomtens egna brygga med segelbåtsdjup med plats för tre båtar. Stort trädäck på ca 50 kvm med sjöstuga, brygga på ca 30 kvm samt helt ny flytbrygga på ca 50 kvm. Trappa med solcellsbelysta räcken leder ned till vattnet från etaget där gästhuset står. Fastigheten har två nyuppförda elektriska grindar i järn varav den första leder in till denna fastighet och de två närmsta grannarna. Här finns även fastighetens båtparkering med förrådsskjul. Ytan är tillräckligt stor för att kunna bygga singelbanor för padel eller liknande. Den andra grinden står vid vid infarten och är designad för minimal insyn mot fastigheten med inbyggd belysning. Stenlagd uppfart med plats för flertalet bilar. Nysatt stenmur ramar in uppfarten fram till carporten med dubbla laddstolpar och plats för två bilar. Tak mellan carport och entré. Fastigheten har flertalet uteplatser med upphöjda terrasser ut från entréplanet samt stor altan som nås från nedre plan.

  Välkommen till ett av Stockholms absolut mest exklusiva sjölägen!

   

  Fakta accordion-plus accordion-minus

  Adress:
  Havsuddsvägen 14, 184 92 Åkersberga
  Område:
  Svinninge
  Kommun:
  Österåker
  Antal rum:
  8 rok
  Antal sovrum:
  4 till 5
  Pris:
  17 995 000 kr/bud
  Ägandeform:
  Småhus - Friköpt
  Fast.beteckning:
  SVINNINGE 3:18
  Byggnadstyp:
  Enplanshus med souterräng
  Byggnadsår:
  2007
  Byggnadsår kommentar:
  totalrenoverat 2022
  Uppvärmning:
  Bergvärme samt vattenburet system
  Besiktigad:
  2022, se protokoll
  Fönster:
  3-glas
  Eldstad:
  Braskamin
  Tv- och internetutbud:
  Fiber
  Fasad:
  Trä
  Tak:
  Betongpannor
  Stomme:
  Betongsten samt trä
  Grundläggning:
  Souterräng
  Grundmur:
  Betongsten samt betong
  Plåtarbete:
  Galvad plåt
  Ventilation:
  FX mekanisk frånluft
  Vatten och avlopp:
  Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
  Radon:
  Uppmätt 2022, se protokoll
  Allmänt skick:
  Som nytt
  Försäkring, fullvärde:
  Ja
  Storlek
  Tomtarea:
  2 589 kvm
  Boarea:
  254 kvm
  Biarea:
  30 kvm
  Gästhus:
  70 kvm
  Bastu:
  10 kvm
  Kommentar:
  364 kvm totalarea
  Driftskostnader
  Kommentar:
  Enligt säljarens uppgifter. Samfällighet avser skötsel och drift av väg.
  Personer i hushåll:
  4
  Värme:
  1 938 kr/mån
  El:
  646 kr/mån
  Vatten/Avlopp:
  628 kr/mån
  Sotning:
  42 kr/mån
  Samfällighet:
  383 kr/mån
  Renhållning:
  208 kr/mån
  Försäkring:
  810 kr/mån
  Driftskostnader totalt:
  4 655 kr/mån
  Taxeringsvärde
  Totalt:
  10 074 000 kr
  Byggnad:
  3 874 000 kr
  Tomt:
  6 200 000 kr
  År:
  2021
  Taxeringskod:
  220
  Total fastighetsskatt/-avgift:
  8 874 kr
  Energi
  Energistatus:
  Utförd
  Energiprestanda:
  60 kWh per kvm och år
  Energiklass:
  B
  Nuvarande elleverantör:
  Eon
  Servitut
  Typ:
  Gemensamhetsanläggning ÖSTERÅKER SVINNINGE GA:11, Gemensamhetsanläggning ÖSTERÅKER SVINNINGE GA:3, Officialservitut vattenledning, Officialservitut avlopp, Officialservitut avlopp, Officialservitut vattenledning
  Inteckningar
  Totalt:
  4 250 000 kr
  Pantbrev, antal:
  14
  Intresseanmälan
  Stäng

  Intresseanmälan

    
   1/52
   2/52
   3/52
   4/52
   5/52
   6/52
   7/52
   8/52
   9/52
   10/52
   11/52

   Sälj med oss

    12/52
    13/52
    14/52
    Entréplan
    15/52
    16/52

    Sälj med oss

     17/52
     18/52
     19/52
     20/52
     21/52
     22/52
     23/52
     24/52
     25/52
     26/52
     27/52
     28/52
     Nedre plan
     29/52
     30/52

     Sälj med oss

      31/52
      32/52
      Vinkällare
      33/52

      Sälj med oss

       34/52
       35/52
       36/52
       37/52
       38/52
       39/52
       Bastu inne
       40/52
       41/52
       42/52
       43/52
       Gästhus
       44/52
       45/52
       46/52
       47/52
       48/52
       Friggebod
       49/52
       Bastu ute
       50/52
       51/52
       52/52

       Planritningar och kartor

       Entréplan (1/3)

       Övre plan (2/3)

       (3/3)

       Planritningar och kartor

       Entréplan

       Övre plan

       Henrik Flinta

       Registrerad fastighetsmäklare | fil.mag.ek | fil.kand.hum

       +46 (0) 739-82 80 13

       henrik.f@sothebysrealty.se

       Driven, fokuserad och påläst.

       Lång erfarenhet av försäljning i både Sverige och utomlands har givit mig den erfarenhet och kunskap som krävs för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag arbetar alltid målfokuserat och strukturerat och får därmed ihop mina affärer på bästa möjliga sätt för både säljare och köpare.

       Sälj med oss

        Entréplan

        Sälj med oss

         Nedre plan

         Sälj med oss

          Vinkällare

          Sälj med oss

           Bastu inne
           Gästhus
           Friggebod
           Bastu ute

           Intresseanmälan