Close icon
Stäng

Hedåsgatan 4 Lorensberg

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Hedåsgatan 4
2 av 6 tr
Lorensberg
4 rok
140 kvm
4.369 kr/mån
11.050.000 kr
Såld

Nyrenoverad fyra i Lorensberg med två badrum och balkong

Med ett lugnt läge på Hedåsgatan ligger denna nyrenoverade och mycket vackra våning med tre sovrum varav ett en suite, stort vardagsrum med burspråk, två badrum och två balkonger varav en ut mot gatan i soligt västerläge. Våningen har gott om bevarade originaldetaljer såsom fiskbensparkett, fungerande öppen spis, spegeldörrar, takrosetter och stuckaturer. Generös takhöjd på 3,15 m. Hela våningen renoverades 2017. Hiss finns.

För visning, vänligen boka in dig via vår hemsida där du kan välja tid och datum själv.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss