Close icon
Stäng

Hemskogsvägen 220 Enskede - Stureby

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Hemskogsvägen 220
Enskede - Stureby
6 rok
141 + 75 kvm
Tomt 1.292 kvm
Såld

Charmig 20-tals villa i lummig trädgård i Enskede

Charmig 20-tals villa ljust och lugnt belägen i lummig trädgård i eftertraktade Enskede -Stureby. Villan är mycket välunderhållen med bibehållen interiör med retro från 1972 med flera original detaljer. 1 ½ plan med fyra sovrum samt bra källare. Öppen spis och bergvärme. Två balkonger och skyddad uteplats i väster. Välkommen på eftermiddagsvisning söndag 16/5, kvällsvisning måndag 17/5 samt lunchvisning tisdag 18/5.

Åsa Schick

Registrerad Fastighetsmäklare & Transaktionsrådgivare | Bachelor of Science in Business

+46 (0) 739-82 80 11

asa.s@sothebysrealty.se

Jag har arbetat på Skeppsholmen Sotheby´s i 18 år och har gedigen erfarenhet av fastighetsförmedling. Jag lägger största vikt vid ett förtroendefullt samarbete och nöjda kunder. Det uppnår jag genom fokus på affärsmässighet och tillgänglighet samt lyhördhet inför varje kunds önskemål. Jag är lösningsorienterad och ger inte upp förrän uppdraget är genomfört. Jag arbetar brett och förmedlar gårdar, kommersiella fastigheter samt villor & våningar.


Utöver fastighetsmäklarexamen har jag en Bachelor of Science i Business från University of Southern California, Master of Fine Art i Painting från New York Studio School of Drawing, Painting & Sculpture samt Masterstudier i Psychology från Antioch University Los Angeles. Utöver mitt arbete på Skeppsholmen Sotheby´s är konst min stora passion, jag har ställt ut mina målningar både i Sverige och internationellt.

Lisa Jansdotter Svanlund

Registrerad fastighetsmäklare | Jur Kand | Ansvarig Gotland

+46 (0) 739-82 80 06

lisa.j@sothebysrealty.se

Jag heter Lisa Jansdotter Svanlund och är reg. fastighetsmäklare sedan 2006. Under några år var jag specialiserad på Gods&Gårdar men nu säljer jag gärna alla sorters objekt. I grunden är jag utbildad Jur.kand vid Stockholms universitet. Jag bor med min man i Vattentornet i Vaxholm. På fritiden jobbar jag med min räddningshund och skriver på en deckare.

Tidigare var jag får-bonde då vi ägde en gård i Örebro. Jag brinner för fastigheter och inredning – för livsstils-boenden som har det lilla extra i charm och karaktär. Jag är trädgårdskunnig, gillar odling av grönsaker och blommor – och är även fotograf!  

Kontakta oss