Close icon
Stäng

Hemstigen 6 Örgryte - Skår

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Hemstigen 6
Örgryte - Skår
10 rok
276 + 75 kvm
Tomt 656,7 kvm
Såld

Rymlig tvåfamiljsvilla i Skår granne med Delsjöreservatet

På en lugn återvändsgata i Skår, granne med Delsjöreservatet ligger denna rymliga tvåfamiljsvilla i funkisstil från 1934 med många möjligheter för en köpare. Total boarea är 276 kvm. Huset är beläget på en friköpt tomt och har en fin trädgård med uteplats med kvällssol. Överst i huset finns en stor etagelägenhet på 5 rok, ca 149 kvm, en lägenhet på entréplan på 3 rok, ca 105 kvm, samt en bostadsdel i källaren på 2 rok, ca 70 kvm. Här bor man avskilt nära naturen, men ändå mycket centralt med promenadavstånd till centrum och med goda kommunikationer någon minuts promenad bort. Huset har sedan 2000 renoverats löpande. Villan kan disponeras som en stor enfamiljsvilla eller som flerfamiljshus / generationsboende.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss