Close icon
Stäng

Hjärtumsvägen 6B Hjärtum - Lilla Edet

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Hjärtumsvägen 6B
Hjärtum - Lilla Edet
Tomt 2.222 kvm
560.000 kr
Såld

Högt belägen tomt med utsikt över Göta Älv

Högt belägen tomt om 2 222 kvm med härlig utsikt över Göta Älv. Fiber och el är indraget till tomten och kommunalt V/A finns vid tomtgräns. Förhandsbesked finns för att bygga enbostadshus med en våning och inredd vind på ca 150 kvm. Tomten har tidigare varit bebyggd med ett mindre bostadshus och ett uthus med källare, förhandsbeskedet säger att man får bygga på samma plats som det tidigare stått byggnader.

Området är mycket lugnt nära Hjärtum kyrka, det finns även en förskola ca 300 meter från fastigheten.

Malin Ryling

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 38

malin.r@sothebysrealty.se

Jag har arbetat på Skeppsholmen Sotheby´s International Realty sedan 2014 och stormtrivs. Jag älskar fastigheter och att möta nya människor. Jag har arbetat inom både bygg och försäljning och trivs väldigt bra som fastighetsmäklare då jag gillar att ständigt utmana mig själv, både kunskapsmässigt och försäljningsmässigt.

Jag är uppväxt på Orust, men bor i Göteborg. Jag tror på att kraftfull exponering av högsta klass är prisdrivande. Tack vare vårt samarbete med Sotheby´s kan vi erbjuda en marknadsföring av högsta klass så väl lokalt, nationellt, som internationellt för att öka dina chanser till en lyckad affär samt ett maximerat försäljningspris.

Kontakta oss