Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Hoddebjärsvägen 28
Hallavara
7 rok
200 + 90 kvm
Tomt 75.651 kvm
Såld

Ett paradis på Bjärehalvön med utsikt över hav och ängar

Välkomna till en unik plats med ett högt naturskönt läge med kanske Bjärehalvöns vackraste utsikt över ängar och hav. I eftertraktade Hallavara inte långt från Hovs hallar och mitt emellan Båstad och Torekov finner ni denna vackra gård, ursprungligen uppfört 1909, som är pietetsfullt renoverat till en bostad i en klass för sig.

Helena Karnsund

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 87

helena.k@sothebysrealty.se

Jag har listats som en av de tio bäst säljande mäklarna i Sverige och har förmedlat profilhem i över 20 år. Jag skapar förtroende genom att vara tillgänglig, lyhörd, engagerad och målinriktad. Försäljningen skräddarsys med fokus på service och kvalitet för högsta försäljningspris. Jag har flera rekordförsäljningar, många rekommendationer och återkommande familjer.

Jag arbetar i premiumsegmentet på Bjärehalvön i Skåne och i Stockholm. Jag har en civilekonomexamen från Lunds Universitet (inriktning marknadsföring) och många års erfarenhet inom Direct Marketing, samt meriterande kunskaper i psykologi och konst. Jag har tillbringat alla mina somrar på Bjärehalvön och bor nu permanent i Torekov , efter 30 år på Lidingö.

Kontakta oss