Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Höganäsgatan 2
Tågaborg - Helsingborg
9 rok
190 + 132 kvm
Tomt 765 kvm
18.250.000 kr
Såld

Villa Vindkulla anno 1913 påkostat ombyggd och totalrenoverad med 150 m till havet

Med 150 m till strand och bad ligger Villa Vindkulla anno 1913 med högt läge på Landborgskanten och med utsikt över Öresund och Danmark. Här har under senare år pågått påkostade ombyggnader och tillbyggnader liksom påkostad totalrenovering till ett modernt boende med materialval av kvalitet och allt är utfört av duktiga hantverkare – ett boende med alla tänkbara bekvämligheter i vacker fastighet med tidstypiska detaljer bevarade.

Villan ligger på återvändsgata med högt läge på Landborgskanten på Tågaborg / Norr och granne med Pålsjö Skog.

Läs vidare om Villa Vindkulla på vår hemsida www.skeppsholmen.se

Catharina Grenestedt

Reg Fastighetsmäklare | Civilekonom | Kontorschef Helsingborg

+46 (0) 708-20 12 10

catharina.g@sothebysrealty.se

Catharina är både registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare och även civilekonom samt kontorschef i Helsingborg. Hon har gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på flera rekordförsäljningar.

Min driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla lyckade försäljningar som t ex att ha sålt till all time high slutpris i Helsingborg. Kontoret i Helsingborg startade jag i dec år 2019 och tidigare drev jag eget, Boningen Mäklarfirma. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs, välkända områden för mig som bott här sedan år 2001.

Många av mina objekt säljs underhand dvs. utan marknadsföring, kontakta mig för information även om dessa.

Kontakta oss