Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Högbergsvägen 22
Grisslehamn
4 rok
85 kvm
Tomt 1.828 kvm
6.150.000 kr
Såld

Nybyggt fritidshus med slående utsikt över Ålands hav

Nybyggt fritidshus i skandinavisk stil med slående utsikt över Ålands hav. Vacker naturtomt med möjlighet till båtplats. Öppen planlösning om 85 kvm med stora fönsterpartier som vetter ut mot havet. Generösa sällskapsytor, tre sovrum i fil och stor altan som harmoniskt integreras med klipporna och naturen. Den genomgående materialpaletten definieras av jordnära färger och smakfulla materialvalval.

Henrik Flinta

Registrerad fastighetsmäklare | fil.mag.ek | fil.kand.hum

+46 (0) 739-82 80 13

henrik.f@sothebysrealty.se

Driven, fokuserad och påläst.

Lång erfarenhet av försäljning i både Sverige och utomlands har givit mig den erfarenhet och kunskap som krävs för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag arbetar alltid målfokuserat och strukturerat och får därmed ihop mina affärer på bästa möjliga sätt för både säljare och köpare.

Björn Sjöberg

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 708-74 74 45

bjorn.s@sothebysrealty.se

Mitt stora intresse för relationsskapande och spektakulära hem ledde mig in i fastighetsmäklaryrket. Under mina år har jag byggt upp ett brett nätverk av köpare och säljare och mitt mål i affärer är att bägge parter alltid ska känna sig trygga hela vägen. Jag är en god människokännare och jag har en stor respekt för att alla klienter är unika, på samma sätt som varje objekt är unikt. 

Mina klienter beskriver mig som varm, noggrann och professionell. Genom Skeppsholmen Sotheby’s kan jag erbjuda ett skräddarsytt upplägg utifrån kundens behov och önskemål för att skapa så bra förmedling som möjligt.

Kontakta oss