Close icon

Holländargatan 36 Vasastan

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Holländargatan 36
Vasastan
1 tr
7 rok
158 kvm
1.912 kr/mån
20.450.000  kr/bud
Såld

Underbar sekelskiftesvåning med balkong i skuldfri förening

Vackert sekelskifteshus i skuldfri förening på Holländargatan 36 uppfördes mellan 1882 och 1883. En väldisponerad och sober våning med välbevarade originaldetaljer så som bröstpaneler, stuckaturer, högt till tak, parkettgolv, takrosetter, eldstäder samt spegeldörrar. Planlösning med flexibla lösningar med generösa sällskapsrum, stilsäkra badrum, kök med balkong, tre till fyra bra sovrum. Två ingångar gör att en del av våningen går även att ha till uthyrning. Trevlig och välmående förening med mycket låga avgifter. Lugnt läge utan insyn och utsikt över spökparken och slottet.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i närmare 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael även blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då Michael bl a sålde en av de dyraste villorna och våningarna i Sverige under 2020-2021.

 Michael anpassar alltid försäljningen efter era önskemål och uppnår ofta det bästa marknadspriset. Michael är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Han säljer både våningar och villor i Stockholmsområdet. Förutom fastighetsmäklare är Michael även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss