Close icon

Hornsgatan 94 Södermalm

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Hornsgatan 94
Södermalm
6 tr
2 rok
74 + 8 kvm
3.965 kr/mån
8.850.000  kr/bud
Såld

Vindsvåning under produktion med terrass & eldstad

En lyxig vindstvåa om 74 kvm med härliga ytor och terrass. Med de tillkommande biytor under snedtak blir det rejält spatiösa ytor.
Sällskapsrum och kök i öppen planlösning. Sällskapsrummet har öppen spis och utgång till terrass med eftermiddag/kvällssol.
Ett stort sovrum med gott om förvaring och möjlighet till arbetsplats.

Lyxigt badrum med både badkar och dusch. Bricmate kakel ger som vanligt en härlig känsla. Här finns även tvättmaskin och torktumlare.

Härligt platsbyggt kök med köksö. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, diskmaskin och vinkyl.

Gott om förvaring i både hall och sovrum. Dispositionsrätt till förråd finns i källaren.

Staffan Hempel

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 730-40 01 00

staffan.h@sothebysrealty.se

Med stort fokus på service och kvalitet är mitt mål att se till att inget lämnas åt slumpen för att du ska känna dig riktigt nöjd med affären. Erfarenheten och skickligheten som krävs i denna typ av affärer får man bara genom hårt arbete samt att genomföra otroligt många affärer. Engagemang och leverans är mina honnörsord.

Med en bakgrund i byggbranschen och nu drygt 15 år som fastighetsmäklare har jag ett flertal rekordförsäljningar. De senaste åren har jag förmedlat några av innerstans dyrast våningar samt premiumvillor i Stockholms närförorter. Att göra affärer är min passion, jag ger mig aldrig i svåra situationer eller tuffa förhandlingar. Det gäller att komma till avslut.

Christopher Steen

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 28

christopher.s@sothebysrealty.se

Jag har sedan barnsben varit i fastighetsbranschen och är uppväxt med fastighetsmäklaryrket inom familjen. När jag själv började som mäklare valde jag att fokusera på det allra bästa – att förmedla spektakulära hem. Jag ser en livslång relation med varje klient. De beskriver mig som affärsmässig och seriös med förmågan att skräddarsy ett upplägg.

Genom Sotheby’s breda kontaktnät har jag möjlighet att sätta ihop säljare och köpare från hela världen. En viktig aspekt i försäljningen är den marknadsföring vi kan erbjuda. Skeppsholmen Sotheby’s är beredda att investera i ert hem för att få så bra utdelning som möjligt. Privat så har jag en stor passion för matlagning, viner och resmål.

Kontakta oss