Close icon
Stäng

Humlegårdsgatan 6 Örgryte - Bö

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Humlegårdsgatan 6
Örgryte - Bö
7 rok
211 + 126 kvm
Tomt 390 kvm
13.200.000 kr
Såld

Rymligt parhus i Bö med underbart läge

På fridfulla och lummiga Humlegårdsgatan i Örgryte - Bö ligger detta rymliga parhus från 1932 på totalt 337 kvm. Huset har åtskilliga äldre detaljer bevarade, såsom massiv ekparkett, spegeldörrar, snickerier, fönsterbrädor i marmor, fungerande öppen spis, originalelement och kopplade originalfönster. Entréplanet bjuder på utsökta sällskapsytor och en våning upp finns tre bra sovrum. Den stora delvis oinredda vinden har bra takhöjd vilket skapar fina möjligheter. På baksidan av huset finns en altan och vid den lagom stora gräsmattan en skyddad stensatt uteplats. Här bor man nästan granne med kommunikationer, flera skolor och med kort promenadavstånd till centrala Göteborg. Bra garage i markplan med parkeringsplats framför.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss