Close icon
Stäng

Idungatan 2, 4tr Vasastan

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Idungatan 2, 4tr
4 tr
Vasastan
5 rok
157 kvm
5.139 kr/mån
19.000.000 kr
Såld

Stilsäker sekelskiftesvåning med hörnbalkong

Stilsäker sekelskiftesvåning med hörnbalkong. Våningen är sobert renoverad där modernitet möter klassiskt sekelskiftesattribut. En väldisponerad våning med välbevarade originaldetaljer så som bröstpaneler, stuckaturer, högt till tak, parkettgolv, takrosetter, kakelugnar samt spegeldörrar. Planlösning med flexibla lösningar med generösa sällskapsrum, stilsäkra badrum, kök med köksö, tre till fyra bra sovrum. Gott om förvaringsutrymmen. Garagemöjligheter i huset. Attraktivt läge med närhet till Odenplan och Hagaparken.

Michael Preber

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 709-39 01 90

michael.p@sothebysrealty.se

Michael har arbetat som fastighetsmäklare i närmare 20 år och har stor erfarenhet med över 1 000 sålda bostäder. Med ett flertal försäljningsrekord och toppnoteringar har Michael även blivit omnämnd i ett stort antal tidningar då Michael bl a sålde en av de dyraste villorna och våningarna i Sverige under 2020-2021.

 Michael anpassar alltid försäljningen efter era önskemål och uppnår ofta det bästa marknadspriset. Michael är specialiserad på kvalitetsbostäder som har det där lilla extra. Han säljer både våningar och villor i Stockholmsområdet. Förutom fastighetsmäklare är Michael även civilekonom och skrev sin magisteruppsats om de psykologiska faktorer som påverkar bostadsmarknaden.

Kontakta oss