Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Industrigatan 11B
2 tr
Ystad
4 rok
148 kvm
1.624 kr/mån
Såld

Ägarlägenhet högst upp i huset med vy över Ystads takåsar

Välkomna till Ystad och detta projekt med fyra takvåningar som säljs i form av äganderätter. Två av dessa är redan sålda. Fria vyer från generösa terrasser i både öst och väst ger en fin koppling till omgivningarna i stadsmiljö med utsikt över takåsar och blå himmel. Interiört erbjuds exklusiva och genomtänkta materialval och lösningar i samtliga delar, såväl i de dubbla badrummen, det härliga öppna köket samt umgängesytor och sovrum. Ett spännande och välutrustat hem för den medvetne spekulanten som uppskattar ägandeformens låga löpande kostnader och höga flexibilitet.

Markus Hultman

Registrerad fastighetsmäklare | Kontorsansvarig Skanör-Falsterbo

+46 (0) 739-82 80 04

markus.h@sothebysrealty.se

Varje uppdrag är ett förtroende, jag gör mitt yttersta genom hela affärsprocessen. Det resulterar ofta i långsiktiga kundrelationer. Genom att vara lyhörd och engagerad tar jag mig an affären med maximalt fokus. Varje försäljning är unik och tillsammans utformar vi en försäljningsplan baserad på bostadens karaktär, Er situation och det aktuella marknadsläget.

Strategi & timing är ledord för en lyckad affär. För att lyckas skapa de bästa förutsättningarna har jag kontakt med flera angränsande branscher som bank och placering, bygg och de olika myndigheterna med anknytning till mitt arbete. Med detta synsätt var valet, att agera under mörkblå flagg, naturligt - Sotheby´s International Realty är ett självklart bolag.

Kontakta oss