Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Ingas väg 9
Hemmeslövs strand
6 rok
141 kvm
Tomt 1.305 kvm
6.300.000 kr
Såld

Charmig villa med badrocksavstånd ner till stranden

På barnvänlig gata och med badrocksavstånd ner till stranden, samt stor parkliknande trädgårdstomt i sydväst, erbjuds nu denna hemtrevliga och mycket välhållna villa med bästa läge i Hemmeslöv. Här njuter vi av fina sällskapsytor, 4 -6 bra sovrum, 2 badrum, sjöutsikt från gavelbalkong samt en parkliknande tomt i bästa sydvästläge. En rogivande och havsnära miljö en kort cykeltur från Båstad centrum.

Helena Karnsund

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 87

helena.k@sothebysrealty.se

Jag har listats som en av de tio bäst säljande mäklarna i Sverige och har förmedlat profilhem i 20 år. Jag skapar förtroende genom att vara tillgänglig, lyhörd, engagerad och målinriktad. Försäljningen skräddarsys med fokus på service och kvalitet för högsta försäljningspris. Jag har flera rekordförsäljningar, många rekommendationer och återkommande familjer.

Jag arbetar i premiumsegmentet på Bjärehalvön i Skåne och i Stockholm. Jag har en civilekonomexamen från Lunds Universitet (inriktning marknadsföring) och många års erfarenhet inom Direct Marketing, samt meriterande kunskaper i psykologi och konst. Jag har tillbringat alla mina somrar på Bjärehalvön och bor nu permanent i Torekov , efter 30 år på Lidingö.

Kontakta oss