Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Jakobsdalsgatan 14a
Örgryte - Jakobsdal
6 rok
139 + 70 kvm
Tomt 317,9 kvm
9.050.000 kr
Såld

Charmigt parhus i Jakobsdal från 1928

På lugna Jakobsdalsgatan ligger detta vackra 20-talsparhus i fyra plan inbäddat i grönska. Huset har många originaldetaljer bevarade, såsom kopplade fönster, ekparkettgolv och innerdörrar av massivt trä, fönsterbrädor i marmor, gjutjärnselement och listverk.

Från det inredda och luftiga vindsplanet har man en underbar utsikt över takåsarna i Skår. Totalt finns 4-5 sovrum, varav ett i källaren. Vardagsrum med fungerande kakelugn och renoverat kök med öppen planlösning.

Här bor man på en friköpt tomt med ett mycket centralt läge nära grönområde, bra kommunikationer och välsorterad mataffär.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss