Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Jakobshöjdsvägen 12
Örgryte - Skår
8 rok
185 + 50 kvm
Tomt 879,2 kvm
Såld

Villa i Skår med enastående utsikt, granne med naturen

På lugna Jakobshöjdsvägen i Skår, granne med Delsjöreservatet i öster, ligger denna funkisvilla från 1935 med ett högt, fritt och insynsskyddat läge. Huset erbjuder fina sällskapsrum, ett öppet kök och 4-5 sovrum. Inredd vind med badrum. Stora uteplatser i flera väderstreck med mycket privata lägen och sol långt in på kvällen. Flera av de äldre detaljerna är bevarade såsom öppen spis i funktion, fiskbensparkett, takmålningar och kopplade fönster. Från huset har man en svårslagen utsikt över takåsarna i Skår och ner mot centrala Göteborg.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss