Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Jakobshöjdsvägen 6
Örgryte - Skår
8 rok
170 + 36 kvm
Tomt 780,1 kvm
15.300.000 kr
Såld

Helrenoverad villa i Skår med ett högt läge

På lugna Jakobshöjdsvägen i Skår, granne med Delsjöreservatet i öster, ligger denna funkisvilla med ett högt, fritt och insynsskyddat läge. Hela huset håller ett mycket fint skick där en genomgripande och påkostad renovering skedde 2015/2016. Totalt erbjuds 4-5 sovrum och en inredd vind. Trevliga sociala ytor på entréplanet med öppen spis i funktion och flera av de äldre detaljerna bevarade såsom fiskbensparkett, listverk, element och kopplade fönster. Från alla våningar har man ett mycket soligt och fritt läge med utsikt över takåsarna i Skår och ner mot centrala Göteborg.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss