Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Johan Banérs gata 29
Tågaborg - Helsingborg
9 rok
330 + 180 kvm
Tomt 1.256 kvm
19.700.000 kr
Såld

Representativ och rymlig villa med unik tomt in i Pålsjö Skog och stort poolområde

Med härlig och unik tomt in i Pålsjö Skog naturreservat ligger denna rymliga 1920-tals villa i 2,5 plan och 4e plan i suterräng. Tomten (fram till övergången till skogen) är arkitektritad och har poolområde med stort träddäck, utespa och utedusch.

Villan är både om- och tillbyggd och varsamt renoverad med hänsyn till originaldetaljer i kombination med modern design. Au-pair lägenhet eller för uthyrning alternativt egen verksamhet finns i markplan.

Villan ligger ca 600 m från strand och bad i Öresund.

Mer information på vår hemsida.

Catharina Grenestedt

Reg Fastighetsmäklare | Civilekonom | Kontorschef Helsingborg

+46 (0) 708-20 12 10

catharina.g@sothebysrealty.se

Catharina är både registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare och även civilekonom samt kontorschef i Helsingborg. Hon har gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på flera rekordförsäljningar.

Min driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla lyckade försäljningar som t ex att ha sålt till all time high slutpris i Helsingborg. Kontoret i Helsingborg startade jag i dec år 2019 och tidigare drev jag eget, Boningen Mäklarfirma. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs, välkända områden för mig som bott här sedan år 2001.

Många av mina objekt säljs underhand dvs. utan marknadsföring, kontakta mig för information även om dessa.

Kontakta oss