Close icon
Stäng

Johannes Plan 1 Norrmalm

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Johannes Plan 1
4 tr
Norrmalm
3 rok
84 kvm
3.401 kr/mån
Såld

Exceptionell sekelskiftesvåning med utsikt över S:t Johannes kyrkan.

Unikt tillfälle att förvärva en exceptionellt vacker 3:a i en sekelskiftesfastighet från 1885. Högt fritt läge på 4 trappor och utsikt över S:t Johannes kyrkan. Sällskapsrummet flödar i ljus tack vare tre höga fönster och pryds av två kakelugnar. Fiskbensparkett och fantastiska överstycken och stuckaturer. Stilrent kök med matplats. Två bra sovrum samt ett exklusivt badrum. Mycket bra förvaring med många platsbyggda garderober.

Peter Frisell

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 709-78 78 33

peter.f@sothebysrealty.se

Min enkla filosofi är att hela tiden vara den mäklare jag själv skulle anlita vid en försäljning. Att bara leverera det som förväntas lämnar aldrig ett bestående intryck. Det är först när du ger det där lilla extra och överträffar andras förväntningar som kundrelationer lyfter till nya höjder!

Jag har arbetat i nära 30 år med kvalificerad försäljning i olika branscher, en erfarenhet som jag självklart tagit med mig in i fastighetsbranschen. Allt ifrån mitt arbete som vinagent i Frankrike till min tid som finansiell rådgivare och försäkringsmäklare. Sotheby´s globala nätverk och starka marknadsföring saknar konkurrens. Varför nöja sig med mindre?

Kontakta oss