Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Kajutgränd 25A
Torekov/Golfbanan
4 rok
114 kvm
Tomt 331 kvm
3.700.000 kr
Såld

Enplans kedjehus med bästa läge invid Torekovs golfklubb

Med bästa läge i området och gångavstånd till Torekovs golfklubb, är detta enplans kedjehus ett mycket trevligt och lättskött boende, året runt eller som sommarboende. Toppenbra planlösning med 3 möjliga sovrum och härliga sällskapsutrymmen med stora fönsterpartier mot insynsskyddad trädgård i rakt söderläge mot allmänning.

Helena Karnsund

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 739-82 80 87

helena.k@sothebysrealty.se

Jag har listats som en av de tio bäst säljande mäklarna i Sverige och har förmedlat profilhem i över 20 år. Jag skapar förtroende genom att vara tillgänglig, lyhörd, engagerad och målinriktad. Försäljningen skräddarsys med fokus på service och kvalitet för högsta försäljningspris. Jag har flera rekordförsäljningar, många rekommendationer och återkommande familjer.

Jag arbetar i premiumsegmentet på Bjärehalvön i Skåne och i Stockholm. Jag har en civilekonomexamen från Lunds Universitet (inriktning marknadsföring) och många års erfarenhet inom Direct Marketing, samt meriterande kunskaper i psykologi och konst. Jag har tillbringat alla mina somrar på Bjärehalvön och bor nu permanent i Torekov , efter 30 år på Lidingö.

Kontakta oss