Close icon
Stäng

Källrevägen 111 Torekov - Golfbanan

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Källrevägen 111
Torekov - Golfbanan
5 rok
142 + 31 kvm
Tomt 1.950 kvm
Såld

Klassisk charm på första parkett med naturen och havet som scen

I utkanten av Torekov, på ett privat och ostört läge, finner ni detta klassiska sommarhus med golfbanan och naturreservatet som närmsta granne. Huvudbyggnaden, uppförd 1980, bjuder på 5 rum och kök om totalt 142 kvm, där samtliga rum har en naturskön vy över landskapet, havet och Hallands Väderö. På tomten finns även garagebyggnad med ett separat gästrum samt en mindre friggebod med bastu och havsutsikt. Allt vackert inramat av murar och lummig grönska där ni kan sitta helt ostört på den generösa uteplatsen i rakt västerläge. Dessutom är fastigheten belägen endast 10 minuter med cykel från Torekovs bykärna med den mysiga hamnen och dess trevliga restauranger.

Hjärtligt välkomna till en plats att trivas på.

Joakim Vestergren

Registrerad fastighetsmäklare | Kontorschef Båstad och Helsingborg

+46 (0) 739-82 80 15

joakim.v@sothebysrealty.se

Jag har jobbat inom företaget sedan 2012 och är uppvuxen i Nordvästra Skåne vilket innebär en god lokalkännedom inom det marknadsområde som jag täcker upp. Jag tar mig an alla typer av objekt så som tomter, bostadsrätter, fritidshus, villor, kommersiella fastigheter och gårdar från Helsingborg i söder till Falkenberg i norr.

Jag har en examen i fastighetsvetenskap vilket ger en bred förståelse inom byggnadsteknik, förvaltning och utveckling. Jag jobbar aktivt för att göra så goda affärer som möjligt och behandlar mina kunder med professionalism, lyhördhet och vänlighet. För att ni ska känna er trygga med att låta mig hjälpa er med kanske den största affären i era liv.

Kontakta oss