Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Kalvhagevägen 22
Nösund
Tomt 798 kvm
2.650.000 kr
Såld

Tomt med en härlig utsikt och möjlighet till båtplats

Fantastisk tomt med förhandsbesked för bostadshus och möjlighet till båtplats. Tomten är centralt belägen ovanför dagens bebyggelse och har en underbar havsutsikt. Fastigheten är belägen på höjden bakom Nösunds Havshotell med ett underbart läge som ger en strålande vy över viken och inloppet mot Nösunds hamn.

Mathias Martinsson

Registrerad fastighetsmäklare | Regionchef Västra och Södra Sverige

+46 (0) 739-82 89 04

mathias.m@sothebysrealty.se

Mathias har ett stort fokus på service, kvalitet och att alla ska känna sig nöjda med affären så att inget lämnas åt slumpen. Tillgänglighet är ytterligare ett ledord för Mathias då det är viktigt med snabb återkoppling för att smida medan järnet är varmt. Erfarenhet och skicklighet som krävs i denna typ av affärer får man bara genom att genomföra många affärer.

Under hela Mathias uppväxt och in i vuxen ålder har idrott varit en betydande del i hans liv, men nu för tiden är yrket hans sport. Att ständigt nå nya försäljningsrekord och överträffa kunders förväntningar är något Mathias brinner för. Tack vare hans engagemang, driv och tid som han lägger ner på sina affärer kan han garantera bästa möjliga resultat.

Kontakta oss