Close icon
Stäng

Karins väg 11 Örkelljunga - Hjälmsjön

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Karins väg 11
Örkelljunga - Hjälmsjön
8 rok
380 + 85 kvm
Tomt 3.281 kvm
Såld

Unik möjlighet i magisk miljö

På en privat tomt med Hjälmsjöns vackra omgivningar som närmsta granne finner ni denna påkostade villa med gott om ytor. På första parkett och med ett högt läge har ni genom generösa fönsterpartier en storslagen och helt fri utsikt ut över sjön, badbryggan och den egna stranden. Under fyra decennier har samma familj utvecklat boendet för att i samklang med naturen ge en maximal boendeupplevelse oavsett väder och årstid. Huset genomgick en övergripande ombyggnation 2008-2011 och erbjuder nu ca 380 kvm boyta fördelat på 8 rum och kök med 5 separata sovrum vilket gör huset lämpligt både som permanenthus, sommarställe för den stora släkten eller som generationsboende.

Joakim Vestergren

Registrerad fastighetsmäklare | Kontosansvarig Båstad och Helsingborg

+46 (0) 739-82 80 15

joakim.v@sothebysrealty.se

Jag har jobbat inom företaget sedan 2012 och är uppvuxen i Nordvästra Skåne vilket innebär en god lokalkännedom inom det marknadsområde som jag täcker upp. Jag tar mig an alla typer av objekt så som tomter, bostadsrätter, fritidshus, villor, kommersiella fastigheter och gårdar från Helsingborg i söder till Falkenberg i norr.

Jag har en examen i fastighetsvetenskap vilket ger en bred förståelse inom byggnadsteknik, förvaltning och utveckling. Jag jobbar aktivt för att göra så goda affärer som möjligt och behandlar mina kunder med professionalism, lyhördhet och vänlighet. För att ni ska känna er trygga med att låta mig hjälpa er med kanske den största affären i era liv.

Philip Pahlett

Registrerad fastighetsmäklare | Ekonomie mag.

+46 (0) 739-82 80 06

philip.p@sothebysrealty.se

Kontakta oss