Close icon
Stäng

Karl X Gustavs gata 2 Tågaborg - Helsingborg

Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Karl X Gustavs gata 2
Tågaborg - Helsingborg
7 rok
187 + 42 kvm
Tomt 566 kvm
14.800.000 kr
Såld

Vacker funkisvilla med dubbelgarage och mysig trädgård

På Tågaborgshöjden, upphöjt över staden, ligger denna vackra funkisvilla i 2,5 plan och delvis källare. Villan är belägen på en återvändsgränd och med insynsfri, grönskande trädgård med flera uteplatser varav en terrass delvis under glastak och med murad grill.

OBS Del av tomten (280 kvm) har varit arrende, denna är uppsagd av kommunen och köpare får möjligheten att förhandla om utköp med kommunen. Kostnaden för utköp ingår inte i fastighetsköpet. Tomt med äganderätt som ingår i köpet av fastigheten är 566 kvm.

Det stora dubbelgaraget rymmer inte endast bilar utan även förvaring och det finns laddningsstation för el-bil. På garageinfarten finns plats för ytterligare bilar.

Här bor man nära centrum, det är ca 400 m till stadens affärsgågata och ca 600 m till havet.

Catharina Grenestedt

Reg Fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 708-20 12 10

catharina.g@sothebysrealty.se

Catharina är både registrerad och auktoriserad fastighetsmäklare och även civilekonom samt kontorschef i Helsingborg. Hon har gedigen erfarenhet inom fastighetsmäkleri sedan år 2005. Catharinas goda renommé och succé som mäklare beror inte bara på rekommendationer från nöjda kunder utan även på flera rekordförsäljningar.

Min driftighet, envishet och kreativitet att se möjligheter visar sig genom alla lyckade försäljningar som t ex att ha sålt till all time high slutpris i Helsingborg. Kontoret i Helsingborg startade jag i dec år 2019 och tidigare drev jag eget, Boningen Mäklarfirma. Arbetsområden är främst Helsingborg och Höganäs, välkända områden för mig som bott här sedan år 2001.

Många av mina objekt säljs underhand dvs. utan marknadsföring, kontakta mig för information även om dessa.

Kontakta oss