Close icon
Klicka här för att se alla bilder Klicka här för att se alla bilder
Karlbergsvägen 22
1 tr
Vasastan
7 rok
218 kvm
7.490 kr/mån
29.500.000 kr/bud
Visning: Onsdag 7/6 Visningsanmälan:
Stäng

Visningsanmälan

   

  Totalrenoverad och exklusiv sekelskiftesvåning i modern stil och klassisk elegans.

  Beskrivning accordion-plus accordion-minus

  Välkommen till denna totalrenoverade sekelskiftesvåning som erbjuder en enastående kombination av modern stil och klassisk elegans i skandinavisk, italiensk och fransk anda.

  När du kliver in möts du av ett vackert fiskbensgolv i ek som sträcker sig genom hela bostaden. I de tre sällskapsrummen i fil är golvet i original, medan resten har fått nylagt i likadan stil. Samtliga väggar i bostaden är målade med den exklusiva Farrow & Ball färgen, vilket ger en sofistikerad atmosfär.

  Takrestaurering och höjning på vissa ställen ger extra karaktär och ljus till varje rum. Ytterligare vackra sekelskiftesdetaljer såsom; bröstpanel, ramar, pardörrar, skjutdörrar, stuckatur, stora fönster & takhöjd.

  Köket i denna bostad är en dröm för alla matlagningsentusiaster med plats för både matbord och sittplatser vid den väl tilltagna köksön som skapar ett mycket socialt kök. Det kommer från Nordiska kök med Gaggenau utrustning, Bora Professional bänkfläkt samt spishäll med bland annat tepanyaki stekplatta vilket ger en modern och unik touch till det eleganta köket. Stenen i köket är den vackra Fiore di Pesco marmorn. Köket har även andra unikt funktionella detaljer såsom matkvarn för matavfall, två diskmaskiner, två ugnar varav en kombi-micro/ugn och mycket gott om förvaring. Alla knoppar och handtag i köket och på garderoberna, såväl som strömbrytare och kontakter, kommer från det exklusiva moderna märket Buster & Punch.

  Vardagsrummet är magnifikt med mycket vackra stuckaturer, takhöjd och rymd. Det platsbyggda skåpet är även det från Nordiska kök i samma stil som köket vilket skapar en genomtänkt känsla och inrymmer såväl vinkyl från Gaggenau som ett kaffeskåp med s.k. pocketdörrar. Med infällda högtalare både i vardagsrum och kök kan du skapa den perfekta stämningen när du har vänner över för en middag eller bara njuta av din favoritmusik när som helst. En stor och vacker matsal med plats för stort matsalsbord för många gäster eller den stora familjen angränsar till vardagsrummet som nås genom två vackra pardörrar.

  Rymligt och rogivande master bedroom med gott om platsbyggd förvaring. Badrummet som hör till master är ett osedvanligt rymligt badrum och har en lyxig spakänsla med panel på väggar, Norrvange plattor på golv och i dubbeldusch/ångbastu med inbyggd nisch, stort badkar i komposit och dubbelhandfat även det i komposit samt genomgående blandare från exklusiva Vola. Det andra mindre badrummet vid entrén är mycket elegant inrett med fiskbensmönstrat Carrara marmor på golv. Carrara marmor på vägg i dusch med inbyggd nisch, blandare, handfat och inbyggt spegelskåp från Burlington genom Badex. Miele tvättmaskin och torktumlare i separat avdelning angränsande till det mindre badrummet.

  Kontoret/gästrummet har en platsbyggd bokhylla, som ger extra förvaringsmöjligheter för alla dina böcker och föremål.

  Denna bostad har flera sovrum/rum som ligger i fil mot gården, vilket ger möjlighet till olika dispositioner beroende på familjens behov och önskemål. Här finns gott om utrymme för lek och aktiviteter, samt möjlighet att skapa en separat sovavdelning för barnen.

  Balkongen nås från entrén och är mycket rymlig med en vacker trall i teak som ger en varm och inbjudande känsla. Det är en perfekt plats för att njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en avkopplande kväll ute i friska luften.

  Alla garderober är från Nordiska kök och den ”flygande” bänken i hallen är platsbyggd i teak av Studio Bläckfisk efter Studio Lawahl, vilket ger en unik och personlig touch till lägenheten. Likaså skafferiskåpet i köket.

  Elementen är helt nya och kan styras centralt genom appfunktion och har platsbyggda elementskydd i alla gemensamma rum samt hallen, vilket ger extra funktioner som avlastningsbord. Det finns också möjlighet att köpa till inredning som matchar bostadens stil och design.

  Skräddarsydda gardiner från MyWindow följer med bostaden och ger en extra touch av stil och elegans. Vägglampor från Flos i kök, hall och badrum samt lampor över köksön i samma stil från Flos följer även de med bostaden. Även den helt unika kristallkronan i vardagsrummet följer med lägenheten om så önskas och man tror att den har följt med lägenheten sedan den byggdes.

  Dessutom har bostaden en säkerhetsdörr för att du ska kunna känna dig trygg och säker samt är den genomgående utrustad med larm från Verisure med kameraövervakning och fönsterlarm.

  Möjlighet att ta över garageplats.

  Sammanfattningsvis är detta en mycket fin, unik och välplanerad våning som är klar att flytta in i och njuta av direkt.

   

  Förening
  Bostadsrättsföreningen är en äkta brf som äger marken. Föreningen upplåter 13 bostadsrätter samt tre lokaler med hyresrätt. Föreningen har dessutom tre garageplatser som för närvarande är uthyrda till medlemmar. Inget beslut om avgiftsförändring. Byte av garageport och renovering av trapphus planeras.

  Byggnaden är ursprungligen uppförd år 1901 i fem våningar.

  Fastigheten är nyligen stambytt 2021 & 2022. Se årsredovisning för ytterligare utfört underhåll.

  Moderniserad tvättstuga utrustad med energieffektiva maskiner. Barnvagns- och cykelförråd.
  Trevlig innergård med plats för större utomhusmöblemang. 

  Fakta accordion-plus accordion-minus

  Adress:
  Karlbergsvägen 22, 113 27 Stockholm
  Område:
  Vasastan
  Kommun:
  Stockholm
  Antal rum:
  7 rum och kök
  Antal sovrum:
  4 till 5
  Lägenhetsnummer:
  121
  Våning:
  1
  Avgift:
  7 490 kr/mån
  Ingår i avgiften:
  Vatten och bostadsrättstillägg
  Ingår ej i avgiften:
  Värme
  Pris:
  29 500 000 kr/bud
  Byggnadsår:
  1901
  Uppvärmning:
  Direkt el
  Balkong:
  Balkong
  Förråd:
  Källarförråd
  Hiss:
  Ja
  Tv- och internetutbud:
  Com Hem
  Kommentar:
  Enligt föreningens register är bostaden upptagen som ca 205 kvm. Bostaden är uppmätt (2020-10-06) och mätbevis ligger bifogat under dokument.
  Storlek
  Boarea:
  218 kvm
  Kommentar:
  Enligt föreningens register är bostaden upptagen som ca 205 kvm. Bostaden är uppmätt (2020-10-06) och mätbevis ligger bifogat under dokument.
  Förening
  Förening:
  BRF Blåklinten 3
  Org.nr:
  702002-9893
  Ägandeform:
  Lägenhet - Bostadsrätt
  Nettoskuldsättning:
  1 944 121 kr
  Kommentar:
  Uträkning från Årsredovisning 2021.
  Driftskostnader
  Kommentar:
  Enligt säljarens uppgifter.
  Värme:
  3 000 kr/mån
  El:
  600 kr/mån
  Försäkring:
  800 kr/mån
  Driftskostnader totalt:
  4 400 kr/mån
  Energi
  Energistatus:
  Ej utförd
  Andelstal
  Avgift:
  10.5%
  Brf:
  10.5%
  Intresseanmälan
  Stäng

  Intresseanmälan

    
   1/32
   2/32
   3/32
   4/32
   5/32
   6/32
   7/32
   8/32
   9/32
   10/32
   11/32
   12/32
   13/32
   14/32
   15/32
   16/32
   17/32

   Sälj med oss

    18/32
    19/32
    20/32
    21/32
    22/32
    23/32
    24/32

    Sälj med oss

     25/32
     26/32
     27/32
     28/32
     29/32
     30/32
     31/32
     32/32

     Planritningar och kartor

     Planritningar och kartor

     Christopher Steen

     Registrerad fastighetsmäklare

     +46 (0) 739-82 80 28

     christopher.s@sothebysrealty.se

     Vägen till en lyckad försäljning.

     Det finns inte några genvägar till en lyckad försäljning. Det handlar bara om två saker: hårt arbete och ett exklusivt nätverk.

     Det praktiserar jag genom att vara tidig på jobbet och med vår unika rätt till Sotheby´s International Realty i Sverige.

     Sotheby’s är världens ledande fastighetsmäklare i premiumsegmentet med drygt 1000 kontor i över 80 länder, vilket gör att jag når en mycket utvald målgrupp i såväl Sverige som utomlands.

     I vårt stora nätverk har vi flera samarbetspartners. Vi arbetar tillsammans med bland annat HOOM, Porsche, SEB Private Banking, DI Weekend Exklusivt Boende och SvD Perfect Guide.

     Anders Elbe

     Registrerad fastighetsmäklare | Ek Mag | EMBA | Internationell kontaktperson

     +46 (0) 739-82 80 02

     anders.e@sothebysrealty.se

     Jag har arbetat som fastighetsmäklare i drygt 15 år och har mycket stor erfarenhet från hundratals förmedlade bostäder och många av Stockholms allra mest exklusiva hem. Ni kommer känna er trygga i arbetet och försäljningen skräddarsys för högsta möjliga försäljningspris. Fokus på service och kvalitet är mitt mål för att du ska känna dig nöjd med affären.

     Hårt arbete och många affärer har gett mig erfarenhet och skickligheten som krävs för att maximera priset och styra försäljningen till bästa resultat.  Har ett flertal rekordförsäljningar och ett oändligt antal rekommendationer och återkommande familjer. Med ett personligt kontaktnät är jag verksam internationellt med Sotheby’s globala nätverk.

     Sälj med oss

      Sälj med oss

       Intresseanmälan