Close icon
Stäng

Karlsuddsvägen 46 Karlsudd

Klicka här för att se alla bilder Klicka här för att se alla bilder
Karlsuddsvägen 46
Karlsudd
6 rok
254 + 22 kvm
Tomt 4.891 kvm
18.000.000 kr/bud
Visning: Söndag 29/5 11:00–13:00 Visningsanmälan:
Stäng

Visningsanmälan

   

  Representativ villa på Karlsudd i Vaxholm

  Specialdesignat hus signerat Willa Nordic med sobra färg- och materialval. Villan har ett insynsskyddat läge nära vattnet med stor välskött trädgårdstomt. På tomten finns orangeri, gästhus och verkstad. Separat ingång till vinkällare. Generösa fönsterpartier ger villan ett otroligt ljusinsläpp. Stora sociala ytor med utgång till altan i söderläge.

  Beskrivning accordion-plus accordion-minus

  Modernt arkitektritat hus uppfört av Willa Nordic med materialval i högsta kvalitet. Vackra vitoljade furugolv med vattenburen golvvärme i hela huset och genomgående bänkskivor i Carraramarmor. Husets snickerier i både kök, badrum och gällande förvaringslösningar kommer från Kvänum. Generösa skjutdörrspartier från Hajom i hela huset ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Stora sociala ytor med utgång till altan i söderläge. Ljusstyrningssystem och infälld belysning från Flos i alla rum. Inbyggt musiksystem i hela huset. Direktuppkopplat larm med rörelsedetektorer. Rymlig vinkällare med separat ingång. Bergvärme med solpaneler. Två laddstolpar för elbilar. Fastigheten är förbesiktigad och säljs med en dolda-fel försäkring. Energiklass B ger lägre så kallade "gröna bolån" från vissa banker.

  På den stora påkostade tomten finns även ett gästhus med vattenburen golvvärme, kök och badrum, ett vackert orangeri samt ett hus med förråd och verkstad/kontor. Total uppvärmd yta (Atemp) på drygt 360 kvm. Insynskyddat läge nära vattnet med badbrygga och strand några minuters promenad bort. Båtplatsmöjlgheter finns i området. Från Karlsudds ångbåtsbrygga går Waxholmsbolagets och SL:s båtar året om till Stockholm, Nacka och Lidingö. Mycket fina och sköna naturomgivningar med trevliga promenadstråk förbi Bogesunds slott. Huset för dig som älskar naturen, lugnet och fridfullheten!

  Entréplan
  Våningen är ljust målad och har en takhöjd på 2,7 m. Generösa fönsterpartier och breda skjutdörrar i glas ger fantastiskt ljusinsläpp. Entréplanet har en hall med bra rymd, kök med bänkskivor i Carraramarmor, matrum och vardagsrum i öppen planlösning med en vedeldad braskamin. Tvättstuga och badrum med dusch. Dörrar och snickerier i vit ask.

  Hall
  Gedigen ytterdörr från Bovalls dörrbyggeri. Härlig takhöjd i hallen med ca sex meter upp till nock med öppningsbara takfönster i glas och solskyddsmarkiser som båda kan fjärrstyras. Golv i kalksten och god förvaring i förråd samt i rymliga garderober från Kvänum.

  Kök
  Ljust kök med bänkskivor i Carraramarmor, vita kökssnickerier från Kvänum med rostfria hoar. I köket finns ett rymligt skafferi bakom skjutdörr med vinkyl, lådor och hyllor. Köksö med vitoljad bänkskiva i ek. Påkostade vitvaror från Miele såsom ugn, separat tallriksvärmare och bred kyl och frys med integrerad ismaskin samt inbyggd diskmaskin. Grill, induktions- och gasspis med extra stor varmluftsugn undertill med ångfunktion och rotisserie. Specialdiskmaskin för vinglas från Winterhalter. Framdraget VA på köksbänk för inbyggd espressomaskin. Utgång till altan i rakt västerläge från kök.

  Matrum
  Upphöjd bardisk med inbyggd bokhylla delar av köket med matplatsen. Rum för stort matbord vid generösa skjutdörrspartier som går att öppna upp mot altanen. Platsbyggt vitrinskåp för vinglas.

  Vardagsrum
  Öppen planlösning mellan matrum och vardagsrum. Voluminös vedeldad braskamin, klädd i kalksten, ger båda rummen värme. Ljust rymligt vardagsrum med platsbyggda hyllor. Riktad belysning i taket. Utgång till altan genom bred skjutdörr i glas.

  Tvättstuga
  Vitmålad tvättstuga med separat groventré. Handgjorda golvplattor i vitt och grått från Stiltje. Tvättmaskin och torktumlare från Miele. Rostfri bänk med ho och skåp undertill samt bra förvaring i garderober.

  Badrum
  Grått klinkergolv och tapetserade väggar. Dusch med vitkaklade väggar och handdukstork. Handfat och porslin från Duravit.

  Övervåning
  Master Suite med walk-in closet och sällskapsrum med stora fönsterpartier mot vattnet. Stort sovrum med utgång till balkong samt ytterligare ett mindre sovrum/arbetsrum med badrum i anslutning. Våningsplanet har en takhöjd på 2,5 m och är målat vitt.

  Master Suite
  Stort sovrum med tillhörande badrum en suite. Fönsterpartier från golv till tak och utgång till balkong inramad av glasräcke. Badrummet är helkaklat i vitt med grått klinkergolv. Stort badkar och dubbla handfat i kommod från Kvänum med skiva i Carraramarmor. Separat dusch och tapetserad wc. Sovrummet har en rymlig walk-in closet med fransk balkong och garderober från Kvänum samt fjärrstyrda mörkläggningsgardiner. 

  Sällskapsrum
  Inramat rum med glasräcke ner mot hall. Platsbyggd bokhylla och effektiv vedeldad braskamin.

  Sovrum
  Vitmålat sovrum med fönsterparti från golv till tak och utgång till stor balkong. Plats för dubbelsäng och bra förvaring i platsbyggd garderobsvägg från Kvänum. Fjärrstyrda mörkläggningsgardiner.

  Sovrum/Arbetsrum
  Mindre vitmålat rum med fransk balkong. Fungerar utmärkt som barnrum eller sovrum. Används idag som arbetsrum.

  Badrum
  Vita kaklade väggar och grått klinkergolv. Badkar och vägghängd kommod.

  Vinkällare
  Inredd vinkällare med separat ingång och gjutna vinhyllor. Mörkt klinkergolv. Bardisk med fler vinhyllor undertill med bänkskiva i ek. Vinkällaren har ett kylaggregat för optimal temperatur.

  Gäststuga
  Rymlig uppvärmd och isolerad gäststuga på 25 kvm med skiffergolv och vitoljad furupanel på väggar. Plats för större säng och utrustad köksdel med stommar från Ballingslöv och mindre kyl samt spishäll. Helkaklat vitt badrum med svart klinkergolv. Dusch, wc och vägghängd kommod. Skjutdörrsparti längst med gäststugan ut till skifferbelagd altan. Gäststugan har plåttak och svart träpanel.

  Orangeri
  Ljust orangeri på 25 kvm med glastak och öppningsbara fönsterpartier till den skifferlagda uteplatsen. I kombination med kontor med rogivande utsikt över trädgården. Platsbyggd arbetsbänk med ho. Orangeriet har vitoljade furuväggar och skiffergolv med golvvärme. Rummet har mekanisk frånluft.

  Verkstad och förråd
  Uppvärmt och isolerat förråd och verkstad på plintgrund på 40 kvm med separata ingångar. Vitlaserade furuväggar och brädgolv. Verkstaden har praktiska hyllor och skåp. Förrådet har plats för diverse trädgårdsredskap, utemöbler och ved. Förrådsvägg bakom skjutdörrar för förvaring av trädgårdsredskap och ved.

  Trädgård
  Från uppfarten leder grusad gång med stenkant upp till entrén och vidare runt huset från uppfarten. En uppfart med plats för 4 bilar och laddstolpe för elbil och ytterligare en parkering med laddstolpe och plats för två bilar. Stenlagd altan i Offerdalsskiffer vid entré i öster. Automatisk uppvärmning vid låga temperaturer och plats för cafébord. Stenlagd berså i Offerdalsskiffer med morgonsol. Mycket välskött uppväxt trädgårdstomt med hallonland, vinbärsbuskar och mängder av fruktträd. Flertalet perenna blommor och buskar som pioner, spireor, syrener och azalea. God möjlighet att fälla egna träd för att bättra på utsikten mot vattnet.

  Område
  Närhet till ångbåtsbrygga där SL och Waxholmsbolagets båtar avgår för färd in mot stan, Lidingö eller Nacka. I området finns det ett antal båtbryggor. Båtplats på Karlsudd kan fås genom kösystem som för tillfället har lediga platser. Samfälligheten sköter om vägar och naturen i området. Nära till flera badstränder bryggor. Till Vaxholms hamn och matbutiker tar det bara några få minuter med bil.

   

  Fakta accordion-plus accordion-minus

  Adress:
  Karlsuddsvägen 46, 185 93 Vaxholm
  Område:
  Karlsudd
  Kommun:
  Vaxholm
  Antal rum:
  6 rok
  Antal sovrum:
  3 till 4
  Pris:
  18 000 000 kr/bud
  Ägandeform:
  Småhus - Friköpt
  Fast.beteckning:
  BOGESUND 1:55
  Byggnadsår:
  2012
  Vatten och avlopp:
  Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
  Storlek
  Tomtarea:
  4 891 kvm
  Boarea:
  254 kvm
  Gästhus:
  25 kvm
  Orangeri:
  25 kvm
  Verkstad:
  40 kvm
  Biarea:
  22 kvm
  Driftskostnader
  Kommentar:
  Enligt säljarens uppgifter. Kostnad samfällighet avser skötsel av vägar och bryggor i området.
  Personer i hushåll:
  2
  Värme:
  2 000 kr/mån
  El:
  1 000 kr/mån
  Vatten/Avlopp:
  1 000 kr/mån
  Sotning:
  42 kr/mån
  Samfällighet:
  250 kr/mån
  Försäkring:
  833 kr/mån
  Driftskostnader totalt:
  5 125 kr/mån
  Taxeringsvärde
  Totalt:
  9 023 000 kr
  Byggnad:
  5 600 000 kr
  Tomt:
  3 423 000 kr
  År:
  2018
  Kod:
  220
  Energi
  Energistatus:
  Utförd
  Energiprestanda:
  67
  Energiklass:
  B
  Registrerad:
  2021-10-11
  Servitut
  Typ:
  Samfällighet VAXHOLM BOGESUND S:1, Gemensamhetsanläggning VAXHOLM BOGESUND GA:2, Avtalsservitut, Avtalsservitut, Avtalsservitut, Officialservitut kraftledning expr fullbordad, Avtalsservitut elledning, Avtalsservitut väg, Avtalsservitut infiltrationsanläggning,
  Inteckningar
  Totalt:
  17 000 000 kr
  Pantbrev, antal:
  7
  Intresseanmälan
  Stäng

  Intresseanmälan

    
   1/47
   2/47
   3/47
   4/47
   5/47
   6/47
   7/47
   8/47
   9/47
   10/47
   11/47
   12/47
   13/47
   Bogesunds slott
   14/47
   15/47
   16/47
   17/47
   18/47
   19/47
   20/47
   21/47
   22/47
   23/47
   Övre plan
   24/47
   25/47
   26/47
   27/47
   28/47
   29/47
   30/47
   31/47
   Gäststuga
   32/47
   33/47
   Växthus
   34/47
   35/47
   36/47
   37/47
   38/47
   39/47
   40/47
   Båt till stan
   41/47
   42/47
   43/47
   Waholms golfklubb
   44/47
   45/47
   Närhet till Vaxholm
   46/47
   Vaxholms hamn
   47/47

   Henrik Flinta

   Registrerad fastighetsmäklare | fil.mag.ekonomi

   +46 (0) 739-82 80 13

   henrik.f@sothebysrealty.se

   Driven, fokuserad och påläst

   Lång erfarenhet av försäljning i både Sverige och utomlands har givit mig den erfarenhet och kunskap som krävs för att uppnå bästa möjliga resultat. Jag arbetar alltid målfokuserat och strukturerat samt prioriterar rak och tydlig kommunikation.

   Planritningar och kartor

   Entréplan (1/4)

   Övre plan (2/4)

   Vinkällare (3/4)

   (4/4)

   Planritningar och kartor

   Entréplan

   Övre plan

   Vinkällare

   Bogesunds slott
   Övre plan
   Gäststuga
   Växthus
   Båt till stan
   Waholms golfklubb
   Närhet till Vaxholm
   Vaxholms hamn

   Intresseanmälan