Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Karsegårdsvägen 29
Onsala
8 rok
325 + 92 kvm
Tomt 3.618 kvm
Såld

Breidablick - Historiskt hus på stor underbar tomt i Onsala

Med ett mycket lugnt och privat läge, på en högt belägen trädgårdstomt på hela 3 618 kvm ligger detta pampiga hus, med en vacker allé från gatan och fram till huset. Villan, på totalt 417 kvm, uppfördes ursprungligen i hörnet Södra vägen/Vasagatan i centrala Göteborg, men flyttades till denna vackra tomt 1931. Utöver huset finns ett dubbelgarage och en grindstuga på ca 60 kvm. Den stora tomten ger inte bara ett mycket privat läge, utan har också otroliga möjligheter för nästa ägare att skapa sina drömmars oas.

Endast någon minuts promenad från huset når man havet med både småbåtshamnar och fina badmöjligheter.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss