Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Karsegårdsvägen 38
Onsala
14 rok
411 + 48 kvm
Tomt 2.666 kvm
22.000.000 kr
Såld

Hänförande fastighet vid havet i Onsala med flera bostäder på totalt ca 460 kvm

I en underbar miljö med närhet till havet ligger denna unika fastighet med hela fyra bostäder på fastigheten vilket skapar otroliga möjligheter för en köpare. Här finns möjlighet för generationsboende, uthyrning och B&B.

Stora huset, som uppfördes 1917 och byggdes till 2013, består idag av två bostäder. Men enkla ingrepp kan man återställa huset till en stor enfamiljsvilla på ca 325 kvm. 2013 uppfördes det unika annexet, på ca 100 kvm i tre plan och 2017 uppfördes ett attefallshus på tomten. Alla fyra boenden har parkeringar och härliga uteplatser. Bostäderna är idag uthyrda men hela fastigheten går att få tomställd vid ett övertagande.

Alla fyra bostäder håller hög klass både in- och utvändigt.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss