Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Kattviksvägen 544
Kattvik
5 rok
80 kvm
Tomt 3.158 kvm
Såld

Drömläge på första parkett i Kattvik

Tillfällen som detta kommer inte alltför ofta, men nu finns möjlighet att lägga vantarna på denna fastighet med absoluta drömläge i charmiga Kattvik, strax utanför Båstad. Fastigheten ligger längst fram vid stranden och härifrån har man en fantastisk utsikt över Laholmsbukten med Halmstad i fjärran.

På fastigheten står idag ett bostadshus samt ett gästhus, båda i sämre skick och i behov av renovering. Trädgården angränsar till den vackra stenstranden och på båda sidor finns det tätbevuxna trädpartier för bästa skydd, både mot insyn samt mot väder och vind. Längs med ena tomtgränsen går en liten bäck som porlar härligt och ger ett trevlig inslag.

Fastigheten har varit i en och samma familjs ägo sedan byggåret och det finns nu stora möjligheter för nästa ägare att göra detta till ett riktigt drömställe.

Fastigheten omfattas av strandskydd och landskapsbildsskydd.

Varmt välkomna till Kattviksvägen 544!

Anja Kuylenstierna

Registrerad fastighetsmäklare | Civilekonom

+46 (0) 708-30 96 37

anja.k@sothebysrealty.se

Min största behållning är nöjda kunder och jag siktar alltid mot att överträffa mig själv och mina kunders förväntningar. Jag jobbar hårt, målinriktat och strävar alltid efter att få mina kunder att känna sig trygga i sin bostadsaffär. Jag jobbar med försäljningar längs med den skånska och halländska västkusten och har många års erfarenhet av dessa marknader.

Jag kommer ursprungligen från Stockholm, men har sedan 2007 varit bosatt, tillsammans med min familj, på en gård strax utanför Halmstad. Delar av året spenderas också i familjens sommarhus i Torekov. På fritiden spelar jag gärna tennis, golf och paddel. Jag tycker även mycket om att resa och att umgås med familj och vänner.

Kontakta oss