Close icon
Klicka för att se karta Klicka för att se karta
Kent Anderssons gata 8
Örgryte - Örgryte Torp
7 rok
174 + 14 kvm
Tomt 160 kvm
11.500.000 kr
Såld

Radhus med underbar takterrass i Örgryte Torp

Med modern arkitektur i nya Örgryte Torp, i omedelbar närhet till Delsjöreservatet, ligger detta radhus från 2016 på 174 kvm över tre plan, vilket är den största varianten i området, ritade av KUB arkitekter. Radhuset är ensamt i hela projektet att vara det enda i längan med takterrass vilket minskar insynen. Totalt finns 4 sovrum och hela tre badrum, ett på varje plan. Samtliga maskiner från Miele i kök och badrum. Lättskött tomt med flera uteplatser, varav den stora takterrassen i sydväst har fantastiskt solläge hela dagen.

Tillhör gör en garageplats i varmgarage med laddstolpe.

Här bor man mycket bekvämt och med låga driftskostnader. Bra kommunikationer in till staden finns rakt över gatan och en nybyggd förskola finns i samma område ett stenkast bort.

Magnus Helin

Registrerad fastighetsmäklare

+46 (0) 739-82 80 39

magnus.h@sothebysrealty.se

Jag är en göteborgare som växt upp i ett villaområde i Örgryte, dit jag efter några år i innerstaden flyttat tillbaka. Jag tog min mäklarexamen 2007 och har sedan 2011 arbetat på Skeppsholmen Sotheby’s. Jag har efter hundratals genomförda affärer en gedigen erfarenhet och kunskap och har genom åren legat bakom många prisrekord, både i och utanför Göteborg.

 En stor del av mitt mäklande har varit inriktat på Örgryte med hänsyn till min stora kännedom om stadsdelen, men jag känner mig numera lika hemma i och har även uppdrag över hela Göteborg. I mitt arbete försöker jag hålla mig anträffbar dag som kväll, vardag som helg och sätter en ära i att oberoende av tidpunkt hålla mig tillgänglig för mina kunder.

Kontakta oss